06 / 05 / 2024

Rezve River

Rezve River

Istranca Dağları'nda açılan onlarca taşocağı çevreyi tehdit ediyor. Havadan çekilen fotoğraflar Trakya'nın oksijen deposu, aynı zamanda da su kaynakları olan Istrancalar'ın içler acısı durumunu gözler önüne seriyor

Timurbey Residence 3 – Oba River'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2024'te! 

Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut ve dükkan satışları başladı. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut fiyatları ne kadar? 

Bitlis'te 6.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bitlis İli Güroymak İlçesi'nde yer alan 3 yıldızlı Green River Otel adıyla inşa edilmiş olan ve kullanıma hazır otel binası 6 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahrous Alnahar tarafından kuruldu. 

River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

River Plaza 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip!

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza,35 bin kiralanabilir alana sahip...

River Plaza'yı dünya devi markalar seçiyor!

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.

River Plaza'da yaşam başladı!

Tek katta 144 kişiye kadar yerleşim imkanı sunan ofis alanları, brüt 1369 m 2 ile Levent bölgesinin en büyük kat alanı Metro hattı, Özdilek Park AVM, Kanyon, Metrocity alışveriş merkezlerine direkt bağlantı..

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center oldu!

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi ' Özdilek Center ', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı

İstanbul’un yeni gözdesi Özdilek Center açıldı!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı.

Özdilek Center açılışında Candan Erçetin konseri!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, 11 Eylül’de yapılan basın organizasyonu ile tanıtıldı...

Özdilek, İstanbul’a 700 milyon dolarlık projeyle geldi!

Özdilek’in 700 milyon dolar yatırım yaptığı Özdilek Park AVM, River Plaza ve Wyndham Grand otelinden oluşan karma projesi kapılarını açtı. Proje şirketin İstanbul’daki ilk yatırımı.

Rezve River Haberi

Rezve River

Istranca Dağları’nda açılan onlarca taşocağı çevreyi tehdit ediyor. Binlerce ağaç yok edildi. Doğal su kaynakları risk altında. Çevrecilerin seslerini duyurmak için yaptıkları eylemler, farkındalık yaratsa da bölgedeki yatırımların önüne geçmeye yetmiyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı bölgeyi ekoturizm alanı ilan ediyor, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden İşleri Genel Müdürlüğü Istranca Dağları’nın hemen her yerinde taş ocağı açılmasına izin veriyor. Kırklareli TEMA üyesi Hakan Dedeoğlu ‘‘Ergene zehir saçıyor, kanser artıyor ama bu dengesiz politikalar yüzünden düşüncelerimiz de kanser oldu’’ diyor. Taşocakları ile çimento fabrikalarının yoğun olduğu Vize’nin Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da isyanda: “Mahkemelik olduğumuz bir taşocağı için bilirkişi yeraltı sularını tehdit ediyor dedi ama idari mahkeme ekonomiye katkısı var diyerek ocağın kapatılmasına izin vermedi.”


Istranca Dağları’nda biyolojik çeşitlilik...