15 / 05 / 2024

Ricardo Quaresma haberleri

Ricardo Quaresma haberleri

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Portekiz Kupası yarı finalinde Porto'nun sahasında Benfica'yla pazar günü yaptığı maç sırasında Porto'nun yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın villasına hırsız girdi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Quaresma, Çeşme'den 5.5 milyon TL'ye taş ev aldı!

Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isteyen ve Türkiye’de yaşamak isteyen Quaresma, Çeşme'den 5.5 milyon TL'ye ev aldı.

Mimar Ricardo Bofill çimento fabrikasını eve dönüştürdü!

Mimar Ricardo Bofill, çimento fabrikasından dünyada eşi benzeri olmayan bir ev yarattı.

Yöneticiler aslında vekil olduklarını biliyorlar mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı.

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Kira kontratları neden yapılır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kira kontratı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde yönetici olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Binalarınızın bakımları yapılıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "bina bakımı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlakkulisi.com Venezia Mega Office'ye taşındı!

2007 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com bugün itibariyle Venezia Mega Office'ye taşındı. 

Yönetici seçimleri yanlış mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetici seçimi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitede güvenlik görevlisi olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitede güvenlik görevlisi olmak" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ricardo Quaresma haberleri Haberi

Ricardo Quaresma haberleri


Porto'nun yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın villasından 250 bin avro değerinde altın saatler ile bazı spor malzemeleri çalındı.


Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Portekiz Kupası yarı finalinde Porto'nun sahasında Benfica'yla pazar günü yaptığı maç sırasında yıldız oyuncunun villasına hırsız girdi.


Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Quaresma'nın ülkenin güneyindeki Vila Nova de Gaia bölgesinde bulunan villasının dış duvarlarına tırmanan ve camı kırarak içeri giren hırsızlar, Portekizli futbolcunun altın saat setini ve kullandığı bazı spor malzemeleri çaldı.


Quaresma'nın olayın ardından polise haber verdiği ve soruşturma başlatıldığı, şüphelilerin kimliklerinin ise henüz tespit edilemediği kaydedildi.


Portekizli futbolcu, ocak ayında da silahlı kişiler tarafından soyulmuş ve 25 bin avrosu...