05 / 05 / 2024

Richard Gere Hamptons satılık ev

Richard Gere Hamptons satılık ev

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Bu cuma BİM'de mutfak araç gereçleri, 3D yazıcı ve SENNA 43 Inç Frameless Full HD Google TV satışa sunulacak!

BİM 12 Nisan 2024 aktüel kataloğu internet sitesinde paylaştı. BİM'de birçok ürün indirimli fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. Yarın BİM'de çeyiz düzenler için porselen yemek takımı, şarjlı süpürge, mutfak araç gereçleri satışa sunuluyor.

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye!

Öğrenme güçlüğü olduğu için okulu bıraktı ve 16 yaşında dergi çıkararak iş dünyasına adım attı! Şu an İngiltere'nin en zengin insanlarından birisi! Richard Branson'dan girişimcilere  birbirinden eşsiz 10 tavsiye geldi! İşte Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye...

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yıldız tarafından kuruldu. 

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu. 

3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır ne demek?

Kimi arazi tapularının kayıtlarında vatandaşlar "3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır" ibaresi ile karşılaşabiliyor. Peki, 3083 sayılı yasanın 13. maddesi gereğince kısıtlıdır ne demek?

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlen etkinlikle dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 

Gereğinden fazla mı inşa ediyoruz?

Son dönemde küresel çapta ofis alanı inşaatlarının hız kazanması ile bazı pazarlarda aşırı inşaat riski gerçek hale geldi. Peki gereğinden fazla mı inşa ediyoruz?

Richard Gere Hamptons satılık ev Haberi

Richard Gere Hamptons satılık ev

Ünlü oyuncu Richard Gere, birçok ünlünün malikanesinin bulunduğu sayfiye bölgesi Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor. Üstelik de fiyatını düşürerek.



Evin satışıyla ilginenen emlak şirketine göre her ne kadar Gere'in evini görenler çok beğense de fiyatını pahalı buldukları için satın almaktan vazgeçiyorlar. Bu yüzden de malikanenin fiyatı bir kez daha düşürüldü.



Richard Gere, malikanesini ilk olarak 2013 yılında 65 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak alıcı çıkmadı. Bunun üzerine ev bir kez daha satış listesine girdi. 2014 yılında bu mülk için istenen rakam önce 56 milyon dolardan ardından da 47.5 milyon dolara indi.


Ama Gere yine de...