12 / 05 / 2024

Richmond Pamukkale Thermal ne kadara yenilendi

Richmond Pamukkale Thermal ne kadara yenilendi

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ağbudak tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Pamukkale'de spora yatırım yapılıyor!

Pamukkale Belediyesi spor yatırımına devam ediyor. Belediye, 8 okulun bahçesine halı saha inşa etti.

Pamukkale'de 50 bin parsel sahibi bu haberi bekliyor!

Pamukkale ve Merkezefendi Belediye sınırları içindeki arsaların kaderi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gündemine almazken, Denizliler Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin bu sorunu çözmesini istiyor.

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Pamukkale’ye Büyükşehir eli değiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Pamukkale Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi hatırlatması!

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Denizli Pamukkale'de icradan 6,7 milyon TL'ye satılık bina!

T.C. Denizli 2. İcra Dairesi Denizli ili Pamukkale ilçesinde yer alan binayı satışa çıkardı. Binanın toplam kıymet bedeli 6 milyon 772 bin 548 TL.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Pamukkale Aşağışamlı'da altyapı çalışmaları başladı!

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemek için çalışmalara başladı.

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

Denizli Pamukkale'nin altyapısına neşter!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Pamukkale ilçesinin Uzunpınar Mahallesi’nde yaşanan alt yapı ihtiyacını gidermek için çalışma başlattı.

Richmond Pamukkale Thermal ne kadara yenilendi Haberi

Richmond Pamukkale Thermal ne kadara yenilendi

Atalay, binlerce yıllık tarihi ve doğal güzellikleriyle UNESCO tarafından ‘Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Pamukkale’nin Karahayıt bölgesinde bulunan otelin, yenilenen haliyle hizmede açıldığını kaydetti.

Atalay, otelin dış cephesinin elden geçirildiğini belirterek, “Thermal’deki bu yenilenme, ilk giriş alanlarından itibaren kendini belli ediyor. Geniş ve ferah lobby, restaurant ve oturma alanları şık mobilyalar ile döşendi. Yeilenen işlemler otelin 315 odasına da yansıtıldı. Yenilenen odalarda bulunan yataklar, oturma grupları ve banyo gibi alanlarda kullanılan malzemeler yeniden seçildi ve uygulandı” dedi.

Atalay, ayrıca kapalı termal havuz bölümünde bulunan fitnesscenter, Türk hamamı, jet duş, macera duşu, sauna ve SPA-Wellness Center’ın da yenilerek kullanıma açıldığını ifade etti. 


Potansiyeli yüksek 

Otelde bulunan Oyun alanlarına basketbol, voleybol, petank, badminton ve mini golf başta olmak üzere yeni oyun alanlarının eklendiğini kaydeden Atalay,...