29 / 04 / 2024

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.



DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, 2016 yılında 68 mahallede üst yapı çalışmaları yaptığını ve bu çalışmaların 20 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. Yıl içerisinde 110 bin metre kare asfalt çalışması yapıldığı belirtilirken, özellikle kent içi trafiğini rahatlatması planlanan Kale-Karakurt arasındaki geçiş yolunun en önemli yatırımlardan olduğu ifade edildi. Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından 50 bin metrekare yol ve kaldırım parkesi döşenirken, 50 bin metre bordür, 1300 metre yağmur suyu hattının hizmete sunulduğu kaydedildi. Öte yandan eğitim ve ibadethane ihtiyaçlarının da karşılandığı ifade edilirken, çevre düzenlemeleriyle de parklarda çalışmalar yapıldığı belirtildi.


Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, 2016 yılı içinde ekiplerin her mahalleye ulaşarak hizmet götürdüğünü söyledi. Üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışmaya imza attıklarını dile getiren Gürlesin, "Biz Pamukkale'yi geleceğe daha iyi halde hazırlamalıyız. İlçemizin merkezindeki standardı her mahallemize sağlamak için ekiplerimiz önemli çalışmalara imza atacak. Biz Pamukkale halkının daha iyi şartlarda yaşamasına olanak sağlamayı hedefliyoruz" dedi.


Hürriyet


Geri Dön