05 / 05 / 2024

Rıdvan Akarın yeni görevi ne oldu

Rıdvan Akarın yeni görevi ne oldu

CNNTÜRK'teki görevine son verilen Rıdvan Akar, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun Basın Danışmanı oldu. Rıdvan Akar, yeni görevinde Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu'nun basınla ilişkilerini yönetecek.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Benzine 1 lira 48 kuruşluk zam geldi! Sürücüler hemen yeni fiyatlara bakın!

Milyonlarca sürücü akaryakıtta yeni indirimleri beklerken, dün gece yarısı itibarıyla benzine zam geldi. Peki son fiyatlar hangi ilde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 20 Aralık 2023 fiyat listesi...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

İslam Memiş, 'Altın mı Dolar mı?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı! "Dünyanın yeni gözdesi bu"

İslam Memiş yatırımcıların yeni gözdesini açıkladı: Dünya bunu konuşacak!

Rıdvan Akarın yeni görevi ne oldu Haberi

Rıdvan Akarın yeni görevi ne oldu

Rıdvan Akar, CNN Türk’te“Hayatın Tanığı” ve “Habere Dair” adlı programları hazırlıyordu. CNN Türk, Rıdvan Akar'ın “Hayatın Tanığı” adlı programında Gezi Parkı ile ilgili hazırladığı belgeseli tüm hafta boyunca kanalda belgeselin tanıtımı dönmesine rağmen sansürleyerek yayınlamamıştı. Odatv'nin bu konuyu gündeme getirmesinin ardından izleyiciler duruma tepki göstermiş ve CNN Türk tepkiler üzerine belgeseli 10 Haziran 2013 tarihinde yayınlamıştı.


Rıdvan Akar kimdir?


Rıdvan Akar 1961’de Zara’da doğdu. Kabataş Lisesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nü bitirdi. 1987’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Doktora çalışmasına yine İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümü’nde başladı. 1984 yılında Türk Haberler Ajansı’nda gazeteciliğe adım attı. Söz, Ekonomik Panorama, Tempo dergileri ile Milliyet gazetesinde çalıştı.


“32. Gün” programıyla televizyon dünyasına giren Rıdvan Akar, Madalyon /...