06 / 05 / 2024

Rıdvan Dönmez

Rıdvan Dönmez

Prizma Yaşam Alanları ve Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon 50 bin TL sermaye ile, Nevzat Kayhan, Rıdvan Dönmez ve Yılmaz Poslu ortaklığıyla kuruldu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Fatih Dönmez: Bor işlemeye başlıyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cuma günü Balıkesir Bandırma’da bor karbür tesisinin açılacağını duyurdu. Dönmez “Boru işlemeye başlıyoruz, bu madeni artık savunma, nükleer, metalurji, makine sanayilerinde kullanacağız” dedi.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Farazbal İnşaat Ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farazbal İnşaat Ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Payam Mıresgandarı ve Vahıd Vahabzadeh Heydarloo ortaklığında kuruldu. 

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

R.E.D. Invest'in ilk yıl portföy hacmi hedefi 5 milyar TL!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçların etkin bir şekilde kullanılarak doğru portföyü doğru yatırımcıyla buluşturan  R.E.D. Invest’in portföy hacmi ilk ayında 600 milyon TL’ye ulaştı. R.E.D. Invest’in ilk yıl portföy hacmi hedefi ise 5 milyar TL olarak açıklandı.

Rıdvan Dönmez Haberi

Rıdvan Dönmez

1 milyon 50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler, bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Kutlu Caddesi Tunç Sokak No:23 adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nevzat Kayhan, Rıdvan Dönmez ve Yılmaz Poslu ortaklığıyla...