04 / 05 / 2024

Rıdvan Köksüzer kimdir

Rıdvan Köksüzer kimdir

Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. kuruldu!

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Akdoğan imzasıyla kuruldu.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

Kırşehir Körpınar'da 67 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kırşehir Sulh Mahkemesi, Kırşehir Körpınar'da yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 67 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Rıdvan Köksüzer kimdir Haberi

Rıdvan Köksüzer kimdir


İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.


Rıdvan Köksüzer ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu yeniden seçildiği görevinde tebrik etmek üzere, belediyede ziyaret etti. Köksüzer ziyarette, kentsel dönüşüm projelerinin sağlıklı şekilde devam etmesi, şehrin imar, trafik başta olmak üzere diğer problemlerinin giderilmesi noktasında, Başkan Tahmazoğlu’na çözüm önerilerini sundu. Yamaçtepe bölgesinin imar planlaması ile ilgili düşüncelerini aktaran müteahhitler, ayrıca Ekolojik Kent Kızılhisar imar planıyla ilgili revizyon yapılması talebini de iletti.


Başkan Tahmazoğlu’na ikinci 5 yıllık görevinde başarılar dileyen Köksüzer “Hepimiz bu şehrin ortak menfaatleri için çalışıyoruz. Biz müteahhitler olarak, her zaman belediyelerimize...