17 / 05 / 2024

Rıfatağa Camisi ne zaman açılacak

Rıfatağa Camisi ne zaman açılacak

Antakyalı İşadamı, Müteahhit Servet Altaş, kente Cami kazandırdı. SER-AL İnşaat Şirketi sahibi olan Servet Altaş'ın Esentepe Mahallesi'nde "Rıfatağa Camisi" adlı ibadet yerinin yarınki Cuma Namazı öncesinde açılarak hizmete gireceği duyuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı!

Çiftçiler, traktör fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğdayda bir haftanın dip seviyesi! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Borsa borsa açıklandı!

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratlarında bir haftanın dip seviyesine düşüldü. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Hangi borsada buğday, arpa, mısır kaç lira oldu? 

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

TMO en ucuz ürünlerini açıkladı! Fındık, ayçiçek yağı, pirinç, nohut ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 30 Ekim 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesini yayımladı. Listede fasulye, ayçiçek yağı, pirinç, nohut gibi pek çok ürün yer aldı. Peki, TMO'da perakende ürünlerin indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

TMO en ucuz 19 ürünü açıkladı! Dev indirimi sakın kaçırmayın! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 27 Ekim 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesini açıkladı. Listede fasulye, ayçiçek yağı, pirinç, nohut ve pek çok ürün yer aldı. Peki, TMO'da perakende ürünlerin indirimli fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

TMO indirimli ürünleri açıkladı! TMO'da bu hafta hangi ürünler var? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 26 Ekim 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesini açıkladı. Listede fasulye, pirinç, ayçiçek yağı, nohut ve pek çok ürün yer aldı. Peki, TMO'da perakende ürünlerin indirimli fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Rıfatağa Camisi ne zaman açılacak Haberi

Rıfatağa Camisi ne zaman açılacak

SER-AL İnşaat Şirketi sahibi olan Servet Altaş'ın Esentepe Mahallesi'nde yaptırdığı "Rıfatağa Camisi" adlı ibadet yerinin yarınki Cuma Namazı öncesinde açılarak hizmete gireceği duyuruldu.



Antakya...