06 / 05 / 2024

Rıhtım Termal Palace devremülk fiyatları

Rıhtım Termal Palace devremülk fiyatları

Rıhtım Termal Palace Yalova'nın Armutlu ilçesi'nde denize sıfır konumda hayata geçiriliyor. İnşaatı 1 ay içinde başlayacak olan projede devremülk fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Altınordu Rıhtım Projesi tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hayata geçireceği 7 mega yatırımdan biri olan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Düzce Rıhtım Caddesi genişletiliyor!

Düzce Belediyesi şehir merkezinin önemli ulaşım akslarından biri olan Rıhtım Caddesi’nin genişletilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Kentsel dönüşüm hızlandırılmalı mı?

Batman Çağdaş Gazetesi'nin köşe yazarı Hasan Göker bugün köşesinde "kentsel dönüşüm hızlandırılmalı mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Rıhtım Termal Palace devremülk fiyatları Haberi

Rıhtım Termal Palace devremülk fiyatları

Yalova'nın Armutlu ilçesinde inşaatına başlanan Rıhtım Termal Palace Tesisleri saray konforunda tatil imkanı sunuyor. 65 dairelik butik proje halinde inşa edilmesi planlanan projede teslimler 2 yıl sonra gerçekleşecek.


Lansman fiyatlarıyla satışa çıkan Rıhtım Termal Palace Devremülkleri'nde 1 hafta ile 15 gün tatil fırsatı bulunuyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Devremülk fiyatları devre ve daire tipine göre değişiklik gösteren termal tesis projesinde daireler 65 metrekare, 75 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. Rıhtım Termal Palace Tesisleri'nde fiyatlar 5 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Rıhtım Palace İletişim

Telefon: 0 212 422 42 57

Web: www.rihtimpalace.net

Merve...