02 / 05 / 2024

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Engin tarafından kuruldu.

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Rıhtım51 Gayrimenkul adres Haberi

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıdaki konuların gerçekleşmesi için ticari, hukuki,mali veya idari tasarruflarda bulunabilir. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, arsa, ofis,konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres: Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cd.N.51...