25 / 08 / 2024

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

400 bin TL ile arsa yatırımı yapabilirsiniz! Gayrimenkul uzmanı 'para pul oldu' dedi! 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşın ev almasını zorlaştırırken, arsalara talep arttı. Peki arsa yatırımı için ne kadar bütçe gerekli? Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Rıhtım51 Gayrimenkul adres Haberi

Rıhtım51 Gayrimenkul adres

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıdaki konuların gerçekleşmesi için ticari, hukuki,mali veya idari tasarruflarda bulunabilir. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, arsa, ofis,konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres: Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cd.N.51...