25 / 07 / 2024

ring hat seferleri

ring hat seferleri

Vatandaşın metroya ulaşım problemini tamamen ortadan kaldıracak İETT ring hat seferler başladı.İETT Genel Müdürlüğü, Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'na Başakşehir'in farklı bölgelerinden ring otobüs seferleri başlattı...

Konya'da tramvay seferleri yeniden başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı ile iyileştirme çalışmaları tamamlanan mevcut Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başlıyor.

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri başladı!

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

Karaman -Konya çift hat hızlı tren ne zaman açılacak?

Karaman Valiliği Karaman -Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Konya'da tramvay deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı.

Konyaray'da deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı. Hattın Alaaddin ile Mevlana Kültür Merkezi arasında tarihi dokuya uygun olarak direk ve tel bulunmuyor.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

Yüksek Hızlı Tren Adana'ya geliyor!

Necdet Ünüvar, Adana-Mersin arasının da 4 hat yapılacağını belirtti ve "Adana'dan Ankara ve İstanbul'a hızlı tren seferleri başlayacaktır" diye konuştu.

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

Diyarbakır Ring İplik Fabrikası icradan 3 milyon TL'ye satışta!

Diyarbakır'da Akyıl İplik San. ve Tic. A.Ş'nin Ring İplik Fabrikası ve arsası, Diyarbakır 5. İcra Dairesi tarafından 11 Haziran 2015 günü saat 14:00-14:10 arası ihale ediliyor.

Karaman Konya çift hat YHT yol çalışmaları tamamlandı!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konuyla ilgili Karaman Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı..

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Pamukova İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmaları başladı!

İçmesuyu çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı.

ring hat seferleri Haberi

ring hat seferleri

İETT Genel Müdürlüğü, Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'na Başakşehir'in farklı bölgelerinden ring otobüs seferleri başlattı. Vatandaşın metroya ulaşım problemini tamamen ortadan kaldıracak İETT ring hat seferleri şöyle: "Olimpiyatköy Metro'dan Kayabaşı Kiptaş: MK11, Güvercintepe: MK12, Şahintepe: MK13, Bizimevler - Ispartakule: MK14, Boğazköy-Bahçeşehir: MK15. Metrokent Metro'dan Başakşehir 4. ve 5.Etap: MK21, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Halkalı: MK31, Arnavutköy-Fenertepe: MK22." 


Akşam...