02 / 05 / 2024

Rings AVM iletişim

Rings AVM iletişim

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları gibi bir çok ihtiyacı karşılıyor...

Rings AVM 29 Ağustos'ta açılıyor!

SANCAKTEPE bölgesinin ilk alışveriş merkezi olan Rings Alışveriş Merkezi için geri sayım başladı. Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings AVM yarı açık mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Sancaktepe Rings AVM ne zaman açılacak?

Sancaktepe'de yer alan Rings Alışveriş Merkezi, 29 Ağustos'ta hizmete açılacak. Sancaktepe Rings AVM kapsamında 116 mağazanın yanı sıra kafeler, restoranlar ve de 9 sinema salonu bulunacak

Atakule AVM iletişim!

Atakule AVM iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Birçok mağazanın yer aldığı AVM Ankara'nın gözde yerleşim bölgesi Çankaya'da yükseliyor.

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri!

Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 130 bağımsız birim yer alıyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim!

5 blok şeklinde yükselen proje Kanyon AVM’ye 300 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

Rings AVM iletişim Haberi

Rings AVM iletişim

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları, hipermarket ve elektronik marketleri ile Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı karşılıyor. Yapmış olduğu etkinliklerle kendinden sıkça söz ettiren Rings AVM Sancaktepe müşterilerinin güzellik ve bakım ihtiyaçlarından, çocuk bakımından, araç yıkamaya, ücretsiz açık-kapalı otopark alanları ve vale gibi daha pek çok hizmet alanıyla tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. En seçkin giyim markaları ve özel konsept mağazalarıyla Rings AVM; çevre dostu ve enerji tasarrufu uygulamalarıyla, uluslararası çapta en çok bilinen Amerika menşeli 'Leed' ve İngiltere menşeli 'Breeam' sertifikalarına da aday. Rings, çocukları da unutmuyor. Yetişkin ve çocuklara yönelik panayırda keyifli dakikalar sunuyor. 


Posta...