28 / 04 / 2024

Rings İstanbul ne zaman teslim ediliyor

Rings İstanbul ne zaman teslim ediliyor

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018'de tamamlanması planlanan Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. Peki Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Nef Sancaktepe 19 ev fiyatları ne kadar?

Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Sancaktepe 19 projesi Rings İstanbul Evleri'nin karşısında inşa ediliyor. Proje 6 blokta 419 konuttan oluşuyor. Peki Nef Sancaktepe 19 ev fiyatları ne kadar?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul'dan yeni bir kampanya!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı. Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika mesafede yükseliyor.

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL indirim fırsatı!

Rings İstanbul Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.Projede yeni satışa sunulan teraslı evlerden yada rezidans dairelerden birine 30 bin TL'ye varan indirimle sahip olunabiliyor.

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim!

Rings İstanbul, 13 – 15 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 30.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenler vade farkı ödemeksiniz şirket bünyesinde sunulan 36 ay vade imkânından yararlanabiliyor...

Rings İstanbul'da anneler gününe özel yüzde 25 indirim!

Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da Anneler Günü için özel bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projedeki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler için 9-12 Mayıs tarihleri arasında yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul'da anneler gününe özel yüzde 25 indirim!

Rings İstanbul'da anneler gününe özel yüzde 25 indirim fırsatı ve sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul ne zaman teslim?

Sancaktepe Rings İstanbul Evlerinde 65 metrekare 1+0 daireler 264 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.Rings İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor...

Rings İstanbul ne zaman teslim ediliyor Haberi

Rings İstanbul ne zaman teslim ediliyor

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor. Ayrıca Rings İstanbul'da ev sahibi olanlar, referans oldukları arkadaşının da ev alması halinde Rings Sports Club'dan 1 yıllık pilates veya yüzme dersi ya da mesaj üyeliği hediyesi...