10 / 05 / 2024

rings istanbul taksitle ev

rings istanbul taksitle ev

Rings İstanbul projesinde yüzde 25 peşinatla 60 ay vade farksız taksit yapılıyor

Rings İstanbul güncel fiyat listesi!

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. 1500 daireden meydana gelen projede 50 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor. İşte Rings İstanbul güncel fiyat listesi...

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'da dairelerin taksit fiyatları 1.750 bin TL!

Rings İstanbul' da 1.750 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor..Rings İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.Sancaktepe Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul Sancaktepe'de daireler 1.750 TL taksitle!

Rings İstanbul Sancaktepe' de yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL' den başlangıç gösteriyor.Rings İstanbul projesinde konutların yanı sıra 89 home ofis yer alıyor.

Rings İstanbul'da daireler 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe Rings İstanbul' da 1.750 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.Rings İstanbul projesinde 60 ay vadelendirme imkanı sunuluyor.Rings İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Sancaktepe Rings İstanbul'da 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe Rings İstanbul'dan 1.750 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede 116 mağaza, 9 sinema, ofislere özel kapalı havuz, fitness center ve toplantı salonları bulunuyor.

Rings İstanbul Sancaktepe'de hemen teslim daireler 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe'de yer alan Rings İstanbul projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan daireler için taksitler ise 1.750 TL'den başlangıç göstererek yükseliyor

Rings İstanbul Sancaktepe'de 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe'de yer alan Rings İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL'den başlıyor. Projede home ofisler, bahçe dubleks ve teras dublekslerin satışı devam ediyor...

Rings İstanbul Exclusive projesinde 60 ay 0 faiz! 1.750 TL taksitle!

Rings İstanbul Exclusive projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.750 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 60 ay boyunca faiz uygulanmadan taksitlendirme seçeneği sunuluyor...

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

rings istanbul taksitle ev Haberi

rings istanbul taksitle ev

Sancaktepe’de, Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde iki farklı ödeme alternatifi sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla 60 ay vade farksız taksit uygulanabildiği gibi yüzde 1 peşinatla 120 ay yüzde 0.81’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanmak da mümkün.

Rings İstanbul projesinde villa konforunda 1+1’lerden 5+2 dubleks seçeneklerine kadar farklı konut alternatifleri bulunuyor. Alanları 83 metrekareden başlayan evlerin fiyatları ise 243 bin liradan başlangıç gösteriyor. Rings İstanbul projesinde konut sayısı 1500. Üç etap halinde inşa edilen Rings İstanbul’da ilk teslimler 2013 yılının Mayıs ayında yapılacak. Tüm proje 2014’de tamamlanacak.

İnşaat alanı 400 dönüm, arazi alanı 230 dönüm olan Rings İstanbul projesinde Fiesta, Vista ve Siesta evlerinin hepsi villa konforunda ve hepsi çok büyük. Dairelerin sadece içi değil, bahçesi de büyük. Tam 8 futbol sahası büyüklüğünde, Türkiye’nin en kapsamlı sosyal...