07 / 05 / 2024

Rings İstanbul yeni kampanya

Rings İstanbul yeni kampanya

Rings İstanbul'da yeni kampanya. İstanbul Anadolu yakasında Aydos Ormanı'nın eteklerinde konumlanan projede, kampanya ile 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Rings İstanbul'da kredinin yarısı Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketicinin kullandığı konut kredisi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı tarafından karşılanıyor..

Rings İstanbul'da kredi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için ‘Fırsat Bu Fırsat, Rings’den yeni bir milat’ sloganıyla özel bir kampanya başlattı. Kredi faizinin yüzde 50’si Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da 1 yıllık aidatlar Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'dan yeni bir kampanya!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı. Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika mesafede yükseliyor.

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 aya sıfır faiz avantajı!

Rings İstanbul'da yeni kampanya. İstanbul Anadolu yakasında Aydos Ormanı'nın eteklerinde konumlanan projede, kampanya ile 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Rings İstanbul'da yüzde 20 indirim!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. Rings İstanbul'da teraslı dubleks evlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul'da alt katı sizden üst katı bizden kampanyası!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. 'Alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim sunuyor...

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL indirim fırsatı!

Rings İstanbul Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.Projede yeni satışa sunulan teraslı evlerden yada rezidans dairelerden birine 30 bin TL'ye varan indirimle sahip olunabiliyor.

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Selin Yapı Sancaktepe'de 2 yeni proje inşa edecek!

İnşaat sektöründeki ilk projesi Rings İstanbul'dan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvayan Selin Yapı, Sancaktepe' de iki yeni projede toplam bin 250 konutu satışa çıkaracak...

Rings İstanbul satış ofisi!

Selin Yapı 'nın imzasını taşıyan Rings İstanbul satış ofisi Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No:6 34885 Sancaktepe 'de yer alıyor. Rings İstanbul projesinde toplamda 1.500 adet daire bulunuyor...

Rings İstanbul vaziyet planı!

Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+2, dubleks ve 5+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. Rings İstanbul vaziyet planı görseli haberimizin içinde yer alıyor...

Rings İstanbul yeni kampanya Haberi

Rings İstanbul yeni kampanya

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hemen teslim evlerinde yeni bir kampanyaya start verdi. İstanbul Anadolu yakasında Aydos Ormanı'nın eteklerinde konumlanan projede, kampanya ile 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 499 konut ve 99 rezidans daireden oluşan Rings İstanbul'da, yürüyüş yolları ve bisiklet parkuru, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparılabilen meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerinin yapabileceği Rings Sports Club gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor.



Takvim 


Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: