29 / 04 / 2024

Rings Rezidans sancaktepe

Rings Rezidans sancaktepe

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde, bayram dönemine özel kampanya uygulanıyor. Kampanya kapsamında, projenin son halkası olan Rings Rezidans'ta yer alan dairelere 0 faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans ödemeleri!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı imzasıyla yükselen proje toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans ödemeleri kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans fiyat listesi!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans fiyat listesi 438 bin 500 TL'den başlıyor. Halk GYO-Vakıf GYO işbirliğiyle yükselen Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 daire yer alıyor...

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans teslim tarihi!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Rezidans projesinde daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Bizimtepe Aydos Rezidans'ta 1.037 adet daire yer alıyor...

Bizimtepe Aydos Rezidans Sancaktepe fiyat!

Bizimtepe Aydos Rezidans Sancaktepe fiyat listesi 310 bin TL ile 818 bin TL arasında değişiyor. Bizimtepe Aydos Rezidans projesinde 1.037 konut yer alıyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat listesine göre 1+0'larda 176 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Aydos Country Rezidans ödemeleri!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans ödemeleri 30 aya kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country Rezidans!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar arklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans teslimleri 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi.

Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede ödemelere göre 30 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 256 bin TL'den başlıyor.

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları!

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim!

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 300 adet konuttan meydana gelen proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans satış ofisi!

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen proje Taksim 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans fiyatları!

Toplam 1.310 adet daireden meydana gelen projede Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans fiyatları 227 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 799 tane daire ve 1 tane dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Rings Rezidans sancaktepe Haberi

Rings Rezidans sancaktepe

Sancaktepe'deki Rings Rezidans'ta bayrama özel başlatılan kampanya ile yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz gibi fırsatlar var...



Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde, bayram dönemine özel kampanya uygulanıyor. Kampanya kapsamında, projenin son halkası olan Rings Rezidans'ta yer alan dairelere 0 faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 


ORMAN MANZARALI 

Eylül başında açılan bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM'nin üzerinde yer alan Rings Rezidans'taki hemen teslim daireler için ayrıca yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilme imkanı da sunuluyor. Projenin satış ofisi bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak. Anadolu yakasının son 2 ormanından biri olan Aydos'un eteklerinde yükselen proje, 99 rezidans daireden oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri 57 ile 275 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların metrekare fiyatları ise ortalama 3 bin 400 TL....