29 / 04 / 2024

Rings Rezidans yeni kampanya 2014

Rings Rezidans yeni kampanya 2014

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde, bayram dönemine özel kampanya uygulanıyor. Kampanya kapsamında, projenin son halkası olan Rings Rezidans'ta yer alan dairelere 0 faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Grand Rezidans yeni fiyat listesi!

Grand Rezidans yeni fiyat listesi 374 bin TL'den başlıyor. Grand Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Roya Nova Rezidans'ta fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor!

Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşerek kurduğu Roya Yapı, Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde Roya Nova Rezidans ismini verdikleri yeni proje inşa ediyor. 4 bankanın garantör olduğu projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

3. İstanbul Grand Rezidans satışta! Yeni proje!

3. . İstanbul Grand Rezidans görücüye çıktı. Projedeki fiyatlar kısa süreliğine 299 bin liradan başlıyor, rezidans seçeneklerine göre 773 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Metal Yapı Ulus Residence projesi yeni yılda satışta!

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan Ulus Residence projesinde rezidans ve otel yer alacak. Projenin yeni yılda satışa çıkması planlanıyor.

Elazığ Misland 360 Rezidans teslime hazırlanıyor!

Elazığ deyince akla ilk gelenlerden biri olan MİSLAND, yeni projesi Misland360 Rezidans projesi teslime hazırlanıyor.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Ankara Enda Konakları'nda yeni nesil konak keyfi!

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.

Güzelyalı Likoğlu Rezidans’ın temeli atıldı!

Mudanya, Güzelyalı’da hayata geçirdiği ödüllü projelerle tanınan LİK Yapı ve İnşaat’ın yeni projesi Likoğlu Rezidans’ın temel atama töreni bugün gerçekleşti.

Rings Rezidans yeni kampanya 2014 Haberi

Rings Rezidans yeni kampanya 2014

Sancaktepe'deki Rings Rezidans'ta bayrama özel başlatılan kampanya ile yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz gibi fırsatlar var...



Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde, bayram dönemine özel kampanya uygulanıyor. Kampanya kapsamında, projenin son halkası olan Rings Rezidans'ta yer alan dairelere 0 faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 


ORMAN MANZARALI 

Eylül başında açılan bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM'nin üzerinde yer alan Rings Rezidans'taki hemen teslim daireler için ayrıca yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilme imkanı da sunuluyor. Projenin satış ofisi bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak. Anadolu yakasının son 2 ormanından biri olan Aydos'un eteklerinde yükselen proje, 99 rezidans daireden oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri 57 ile 275 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların metrekare fiyatları ise ortalama 3 bin 400 TL....