20 / 07 / 2024

Rio\'da kavga

Rio\'da kavga

115 ülke liderinin buluşacağı Rio'daki zirve öncesi otel kavgası çıktı. Bazı liderler otellerde yer bulamayınca zirveye gelmekten vazgeçti. Oda fiyatları 3 kat arttı

Kiracısıyla kavga eden işyeri sahibi polise otomobili ile çarptı! Bu kadarı da olmaz dedirten olay...

Nevşehir'de kiracısıyla kavga eden iş yeri sahibi olaya müdahale eden polis memuruna arabasıyla çarptı. İşte ayrıntılar...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Kia Rio’da büyük fırsat! Bu fiyatı gören inanamadı! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia’nın subcompact modeli Rio’nun eylül ayı fiyatları belli oldu. İşte, Kia Rio’nun 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Peki Kia Rio fiyatları kaç TL? Kia Rio Mayıs 2022 fiyatları açıklandı mı? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tüm gözler yeni Kia Rio'da! Kia Rio ne kadar? Kia Rio 2022 fiyat listesi...

''Yolculuğa sıfırdan başla'' sloganıyla yeni dış ve iç tasarımı ile sürücülerini bekleyen Kia Rio otomobil markasının fiyat listesi belli oldu. Peki Kia Rio ne kadar? Kia Rio kaç para? İşte 12 Nisan 2022 Kia Rio 2022 fiyat listesi...

Rio Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rio Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Alaa Alkassab tarafından kuruldu.

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü 12 yaralı!

Ağrı'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı.

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Rio\'da kavga Haberi

Rio\'da kavga


20-22 Haziran tarihlerinde yapılacak Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı'na (Rio+20) katılmak için Rio'ya gitmeye hazırlanan devlet ve hükümet başkanları arasında otel kavgası çıktı. Otel kapasitesi 25 bin kişilik olan şehre "Rio+20" için 50 bin kişi gelecek. Bu nedenle liderlere bile otel bulunamadı. Fiyatlar ise 3 katına çıktı. 


Turizm ve otelcilik sektöründe iyi olmadığı bilinen şehirde tüm liderler Copacabana Palace'da kalmak isteyince kalkınma zirvesinin gündemini otel kavgası oluşturdu. En düşük odası 2 bin TL'den satılan otelde fiyatlar 6 bin TL'nin üzerine çıktı. Arjantin, Azerbaycan gibi pek çok sayıda ülkenin lideri Copacabana Palace'da kalamayacağı için zirveye katılmama kararı aldı. ABD Başkanı Barack Obama da seçimler nedeniyle ülkesine geri dönecek. Zirveye 115 ülkenin lider düzeyinde katılması bekleniyor. 



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türk heyeti için de yer...