01 / 05 / 2024

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.



Kia’dan Rio modelini satın almak isteyen kullanıcılara yeni bir müjde geldi. Her ay olduğu gibi kasım ayı kapsamında da tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyen Kia, Rio’nun güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Buna göre, Rio’ya kasım ayında zam gelmedi. Böylece, Rio modeline eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da zam gelmemiş oldu.

Kia, yaptığı açıklamada, Rio’nun güncel fiyat listesinin kasım ayı kapsamında geçerli olduğunu duyurdu. Ancak, bu modele aralık ayında bir zam ya da indirim gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

 Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

KİA RİO’NUN İÇ DONANIMI

Bu aracın içerisinde multimedya ekranından dijital klimaya kadar çeşitli donanımlar yer alıyor. Tabii ki donanım paketlerine kıyasla var olan özellikler farklıklık gösterebiliyor. Kia Rio’nun paketleri dört çeşit isimle anılıyor. Giriş seviyesi donanım opsiyonu olan Cool’dan sonra Elegance Tekno, Elegance Konfor ve bunun yanı sıra, Prestige donanım seviyeleri geliyor.

Bu otomobil, Elegance Tekno donanım paketinde Cool’a ek olarak dikkat çeken noktalar şöyle: 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya ekranı, saklama gözünün olduğu ön kol dayaması, altı tane hoparlör, Sesli Kontrol Sistemi yer alan Bluetooth bağlantısı, geri görüş kamerası ve  aynı zamanda, Apple CarPlay desteği.

 Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

KİA RİO’NUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Yakıt tipi: Benzin

  • Silindir hacmi (cc): 1197

  • Çap x strok (mm): 71,0 x 75,6

  • Maksimum güç (PS/d/d): 84 / 6.000

  • Maksimum tork (Nm/d/d): 117,7 / 4.200

  • Vites: 5 İleri Manuel

  • Ortalama (L / 100 km): 5,1

KİA RİO’NUN FİYATI

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik Cool benzinli: 955 bin Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik Elegance Konfor benzinli: 1 milyon 58 bin Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN: http://www.kia.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Kasım 2023 tarihinde saat 03.49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.45 Türk Lirası, Euro 30.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1808 Türk Lirası değerindedir.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!


Geri Dön