29 / 04 / 2024

Opel Crossland'e 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte 0 faiz fırsatlı Crossland 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Opel Crossland'e 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte 0 faiz fırsatlı Crossland 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Opel'in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Opel Crossland'e 3 aydır tek kuruş zam gelmedi... İşte 0 faiz fırsatlı Crossland 1 Kasım 2022 fiyat listesi...



Otomotiv devi Opel'in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Opel Crossland'e Kasım ayında tek kuruş zam gelmedi. 0 faiz fırsatının sunulduğu ve yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Crossland'in Kasım ayı fiyatları da merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Stil ve çok yönlülüğü bir arada sunan Opel Crossland'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Tek kuruş zammın gelmediği Crossland'in fiyatları Ekim ayı ile aynı olarak açıklandı.

Opel Crossland e 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte 0 faiz fırsatlı Crossland 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Cesur görünümüyle yeni bir sıfır araç sahibi olmak isteyenleri cezbeden Opel Crossland'de çift renk tavan, koltuk ve direksiyon ısıtması, gelişmiş park pilotu gibi özellikler yer alıyor. Yenilenen tasarımı ve çok yönlü pratik özellikleriyle sürücülerin dikkatini çeken Opel Crossland'de 150 bin TL'ye 15 ay 0,99 ya da 120 bin TL'ye 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Geri Dön