29 / 04 / 2024

risk raporları

risk raporları

Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz, evini kiralamak isteyenlerin kiracıdan risk raporu istediğini ve borcunu düzenli ödeyen kiracıların rapor sayesinde kirayı düşürebileceklerini söyledi...

Özkan Özçelik: One Tower'da sıfır risk garantisi bulunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

İstanbul'da riskli yapıların raporlarının onay yetkisi ilçe belediyelerine devredildi!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'nın 8 Mart 2014 tarih ve 1658 sayılı oluru ile İstanbul'da riskli yapıların raporlarının onay yetkisi ilçe belediyelerine devredildi. Bu kararla birlikte de riskli bina çalışmaları hızlandı.

Risk nasıl belirlenir?

Risk değerlendirmesinde riskleri belirleme ve analiz etme, risk kontrol tedbirlerinin kararlaştırılması, dokümantasyon gibi aşamalar bulunuyor. Peki risk analizinde risk nasıl belirlenir? İşte risklerin belirlenmesi detayları..

Risk analizi ne zaman yenilenir?

Risk analizi, bir kişi bile olsa işçi çalıştıran tüm işyerlerinde yapılması gereken bir uygulamadır. 6331 sayılı kanun gereğince bu uygulamaya 1 kapıcısı bile olan apartmanlar da dahil oluyor. Peki risk analizi ne zaman yenilenir?

Sitede risk analizi!

6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanununda yer alan esaslara göre, 1 çalışanı dahi olan tüm işyerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor. Sitede risk analizi nasıl yapılır? Sitede risk analizi formunda nelere yer verilir?

Yapı işlerinde risk analizi!

Yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartları, Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, Yapı işlerinde risk analizi nasıl yapılır? Yapı işlerinde risk analizini kim yapar?

Risk analizi ve sürekli denetim yönergesi!

Risk analizi ve sürekli denetim yönergesi; Sosyal Güvenlik Kurumunun icra ettiği bütün faaliyetlerine yönelik risk analizi ve sürekli denetim ile ilgili çalışmaların yürütülmesine ilişkin usul ve esasları belirliyor. İşte yönerge esasları...

Apartman risk analizi 2014!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince 1 çalışanı dahi olan tüm işyerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor.Kapıcısı olan apartman ve konut sitelerinde de risk analizinin yapılması gerekiyor. İşte apartman risk analizi 2014..

Risk değerlendirmesi para cezası!

Risk değerlendirmesi işyerindeki tehlikelerin belirlenmesi ve bu tehlikelerin önlenmesi için yapılan çalışmaları kapsıyor. Değerlendirme yapılmaması halinde idari para cezaları kesiliyor. İşte risk değerlendirmesi para cezası...

5 adımda risk değerlendirmesi!

Risk değerlendirmesi; işyerlerinde tehlikelerin, çalışanlara, işyerine ve çevresine verebileceği zararların ve bunlara karşı alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla yapılması gerekli çalışmalardır. İşte 5 adımda risk değerlendirmesi..

Risk değerlendirmesi renkleri!

Risk değerlendirmesi, bir kişi bile olsa işçi çalıştıran tüm işyerlerinde yapılması gereken bir analiz olarak karşımıza çıkıyor. Peki risk rengi nedir? İşte risk değerlendirmesi renkleri...

Doğuş Gayrimenkul ara dönem raporları BDŞ tarafından hazırlanacak!

Doğuş GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul ara dönem raporları Başaran Nas Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. bağımsız denetim firması tarafından hazırlanacak.

Emlak Konut Soyak Part Aparts ve Evostar gayrimenkul raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Soyak Part Aparts ve Evostar gayrimenkul raporlarını yayınladı.

risk raporları Haberi

risk raporları

Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz, evini kiralamak isteyenlerin kiracıdan risk raporu istediğini ve borcunu düzenli ödeyen kiracıların rapor sayesinde kirayı düşürebileceklerini söyledi.



Kredi riski dataları açısından bankacılık sektörünün beyni haline gelen Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü (KKB) Kasım Akdeniz, kişilerin borçluluk durumlarını gösteren risk raporlarının sosyal yaşamda yerini almaya başladığını söyledi.


Özellikle ev sahibi emekli kişilerin kiracılarından risk raporu istediğini belirten Akdeniz, banka borcu bulunmayan kiracıların ev sahiplerine risk raporlarını sunarak kira indirimi sağlayabileceklerini söyledi. Ev sahiplerinin düzenli kira gelirinden emin olmak istediklerini ifade eden Akdeniz, “Piyasaya, bankalara borcu olmayan kişiler risk raporları sayesinde 1000 lira olan kirayı 900 liraya düşürebilirler” dedi.

Emekli aylığı dışında, kira geliriyle geçinmeye çalışan ev sahiplerinin borç takıp giden kiracılarla uğraşmamak için banka ve KKB’den...