02 / 05 / 2024

Ritim İstanbul al mazaya

Ritim İstanbul al mazaya

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim İstanbul, Dumankaya ve Al Mazaya ortaklığıyla inşa ediliyor!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding, marka şehir İstanbul’u bir üst seviyeye taşıma ve Türkiye ekonomisine maksimum fayda sağlama ortak hedefi ile ilk imzayı atıyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Ritim İstanbul'daki Murat Dalkılıç ve Burhan Öçal konserleri ertelendi!

Dumankaya Ritim İstanbul’un bugünkü Burhan Öçal ve yarınki olan Murat Dalkılıç konserleri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ve saat bilgileri henüz açıklanmadı.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası!

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılında başlıyor. Kasım 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışta!

Alışverişten ev yaşamına, spordan iş hayatına İstanbul’un sürekli yükselen ritmini yaşatan Ritim İstanbul’un en prestijli son etabı satışa açıldı. Blok içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426.800 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak

Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya!

Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya kapsamında sınırlı sayıda 1+1 daireler yer alıyor. İşte, Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya detayları...

Sancaktepe Ritim İstanbul'da indirim!

Sancaktepe Ritim İstanbul'da indirim peşin alımlarda yapılıyor. Dumankaya Ritim İstanbul'da fiyatlar 173 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da faizler fark yedi!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da faizler fark yedi" sloganıyla tanıtılan projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor.

Ritim İstanbul al mazaya Haberi

Ritim İstanbul al mazaya

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt’te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı ve Dumankaya İnşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin detaylarını paylaştı. Ortadoğu ve Kuveyt’ten pek çok basın mensubunun katıldığı toplantıda Dumankaya İnşaat’tan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya veYönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya da yer aldı. Al Mazaya Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi ve Grup CEO’su İbrahim Al-Saqa’bi’nin katıldığı toplantıda, aralarında Ritim İstanbul’un da bulunduğu üç Mazaya projesinin tanıtımı yapıldı.


Türkiye'ye güven tam


Toplantıda, Ritim İstanbul projesinin MazayaGroup için çok değerli olduğu belirtilirken, Türkiye’ye stratejik önem verildiği ve buradaki yatırım fırsatlarına güvenildiği ifade edildi. Al Mazaya, Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul’da, Anadolu Yakası'nda Maltepe'de hayata geçen proje için Körfez ülkeleri yatırımcılarını fırsatları değerlendirmeye davet etti. Dumankaya...