30 / 04 / 2024

Ritim İstanbul kampanya 2015

Ritim İstanbul kampanya 2015

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Ritim İstanbul Konutları'nda daireler 312 bin TL'den satılıyor!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Dumankaya İnşaat, oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçiriyor.

Ritim İstanbul'da Dumankaya Finansman Sistemi ayrıcalıkları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi’nin ayrıcalıklı fırsatları ile Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Ritim İstanbul Konutları ödeme planı!

Ritim İstanbul Konutları'nda 53 adet home ofis, 863 adet rezidans, 114 adet ofisten meydana geliyor. Projede ödeme planı çerçevesindeki D planı uygulaması 31 Ocak'ta sona eriyor.

Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak!

Dumankaya D planı uygulaması ile kira ve aidat garantisi, kredi ödeme yardımı ve iade garantisi veriyor. Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo daireler 244 bin TL!

Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde daireler bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul'da stüdyo daireler 244 bin TL'den başlıyor...

Ritim İstanbul kira garantisi için son gün 31 Ocak!

Ritim İstanbul projesinde 2 oda 1 salon daireler 553 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar tasarlandı. Ritim İstanbul kira garantisi için son gün 31 Ocak.

Ritim İstanbul'da yılın konut kampanyası! 72 ay 0 faiz!

Ritim İstanbul'da kampanya kapsamında 72 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 3+1'ler 548 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ritim İstanbul son etapta kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın toplamda 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. İşte, Ritim İstanbul son etapta kampanya detayları...

Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya!

Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya kapsamında sınırlı sayıda 1+1 daireler yer alıyor. İşte, Ritim İstanbul'da yüksek kira getirili kampanya detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3.889 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Ritim İstanbul’da stüdyo daireler 315 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere cazip fırsatlar içeren bir kampanya sunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul'da kampanya!

Dumankaya İnşaat Maltepe Ritim İstanbul projesinde toplam 863 adet konut, 250 adet home ofis, 146 adet mağaza bulunuyor. İşte, Maltepe Ritim İstanbul'da kampanya!

Ritim İstanbul'da kampanya fırsatı!

Dumankaya'nın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat 3 farklı projesinde kampanya başlattı!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 40 ay vadeye dosya masrafı alınmıyor.

Ritim İstanbul için özel kampanya başladı!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul'da oturmak isteyenler için kampanya başlattı. Maltepe'de Prens Adaları manzarasına sahip projeden daire sahibi olmak isteyenlere, sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 60 ay sıfır faiz gibi fırsatlar sunuyor.

Ritim İstanbul kampanya 2015 Haberi

Ritim İstanbul kampanya 2015

Ritim İstanbul Residence'de teslimlerin Kasım 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 146 mağaza, 114 ticari ofis, 863 daire ve 50 home ofis yer alıyor. 


Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda projenin, Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre, Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre yakınlıkta inşa edildiğini söyleyebilmek mümkün.


Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul Konutları stüdyo, 1+1, 2+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. 60 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje 32 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Ritim İstanbul Maltepe Rezidans'ta yüzde 12 indirim uygulanıyor. Projenin sosyal yaşam alanları; sauna, spa ve güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve dinlenme alanları, buhar odası ve 3 adet yüzme havuzundan oluşuyor. 


Maltepe Ritim İstanbul Cevizli fiyatları 1+1 konutlarda...