29 / 04 / 2024

Ritim İstanbul son durum

Ritim İstanbul son durum

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor.

Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Dumankaya İnşaat projelerine yabancı ilgisi arttı!

Dumankaya İnşaat yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabana alımlar yapıldığını söyledi.

Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı yapıldı!

Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı gerçekleştirildi.

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatlar!

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatlar daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunan proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Maltepe Ritim İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinatsız, vade farksız fırsatlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Ritim İstanbul'da sıfır faiz avantajı! Son gün 16 Mayıs!

Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul'da sıfır faiz avantajı ile ödemeler yapılıyor. Ritim İstanbul'da ödeme kampanyası 16 Mayıs'ta sona erecek...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede olan projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Ritim İstanbul son etap fiyatları!

Ritim İstanbul son etap fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul son etapta kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın toplamda 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. İşte, Ritim İstanbul son etapta kampanya detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışta!

Alışverişten ev yaşamına, spordan iş hayatına İstanbul’un sürekli yükselen ritmini yaşatan Ritim İstanbul’un en prestijli son etabı satışa açıldı. Blok içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426.800 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Ritim İstanbul son durum Haberi

Ritim İstanbul son durum

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. 


Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul Projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul’da Kasım Ayı ile birlikte yaşam başladı. Projede doluluk oranı %60’lara ulaştı.


Temmuz ayında Ritim İstanbul projesinin %100’ünü devralan Mazaya Holding; TMSF’ye devrolan yeni Dumankaya Yönetimi ile uyum içinde çalışarak projesini başarı ile tamamladı. İnşaatın bitmesi ile yaşamın başlaması projeye olan ilgiyi artırdı. 


Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Ritim İstanbul’da, konforlu rezidans daireler kapılarını prestijli bir yaşama, hareketli alışveriş mekanlarına, spor ve eğlence imkanlarıyla renklenen seçkin bir sosyal hayata açıyor. Ritim İstanbul alıcı açısından yaşanmaya hazır, konforlu ve güvenli bir alternatif sunarken yatırımcı açısından da geleceğini görebildiği doğru bir yatırım...