17 / 05 / 2024

riva arazisinde kaç temllik var

riva arazisinde kaç temllik var

Milliyet Gazetesi'nden Osman Şenher bugünkü yazısında Galatasaray'ın Riva arazisinden bahsetti. Osman Şenher Riva arazisinde 58 tane temlik olduğunu söyledi.

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Tarım arazisinde kaçak yapı yapanlara ağır yaptırımlar geliyor!

Tarım arazilerine ilişkin teklif komisyondan geçti. Bu kapsamda tarım arazilerinde kaçak yapı yapanlar her metrekare için 10 TL ceza ödeyecek.

Ekrem İmamoğlu: Riva Deresi için ihaleye çıkacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Riva Deresi’ndeki kirlilikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, bölgedeki kağıt fabrikasından dereye akan balçık haldeki atık suları yerinde gözlemledi ve "Bu ne kepazelik ya. Yapamıyorlarsa işi, bıraksınlar biz yapalım” diye konuştu.

Riva'da kaçak yapılan duvar yıkıldı!

Kuzu Grup İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu’nun oğlu Yusuf Kuzu’nun doğa harikası Riva’da kıyı şeridine havuzlu villa yaptığı ortaya çıktı...

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Riva'dan Galatasaray'a gelir akmaya başladı!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından yapılan Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabında satışlar yüzde 30'u buldu. Bu satışlardan kulübün geliri ise 72 milyon TL oldu...

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki arazisinde 23 kaçak bina yıkıldı!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi. 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerler tarafından yıkıldı. 

Galatasaray hiçbir zaman beleşe konmadı!

Galatasaray'a ait Riva arazisinde hayata geçirilecek olan 'Düşler Vadisi Riva' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın hiçbir zaman bedavaya konmadığını söyledi.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilen ‘Düşler Vadisi Riva, satış ofisinde düzenlenen basın toplantısıyla satışa çıktı.

Düşler Vadisi Riva projesinde ön talep toplanıyor!

Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin adı Düşler Vadisi Riva oldu. Projede ön talep toplanıyor..

Galatasaray'ın Riva arazisinde değerleme bilmecesi!

Galatasaray’ın Riva arazisinin 124 milyon dolar olarak değerlenmesi şaşkınlık yarattı. Sekiz yıl önce yapılan değerlemeden sadece yüzde 5 fazla olan bu rakam için uzmanlar, “Bölgede aynı dönemde fiyat artışı yüzde 500” dedi

riva arazisinde kaç temllik var Haberi

riva arazisinde kaç temllik var

Milliyet Gazetesi'nden Osman Şenher bugünkü yazısında Galatasaray'ın Riva arazisinden bahsetti. Osman Şenher Riva arazisinde 58 tane temlik olduğunu söyledi.


İste o yazı;


Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü başkanıydı, havaalanında kendisi ile karşılaşmıştım. Başkan, stat projesi ne durumda diye sormuştum. O da çok sıkıntı çektiğini, o zamanki Kültür ve Turizm Bakanı Yüksel Günay’ın, Dolmabahçe’nin tarihi alan olduğunu ve orada stat yaptırmayacağını söylediğini belirterek, “Bu benim hayalim, stadın projesini hazırladık, fakat bakanı aşamıyoruz. Bize ‘Kazlıçeşme’de stat yapabileceğimizi iletti’ demişti.


Daha sonra başkan bu sorunları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açtığını Bakan Günay’ın stat konusunda devre dışı kaldığını söylemişti. 11 Nisan’da açılacak olan saray gibi stadı Yıldırım Demirören başlattı, Fikret Orman bitirdi. Burada Beşiktaş Kulübü en büyük katkıyı, en büyük desteği Cumhurbaşkanı’ndan gördü.


Bu stat Beşiktaş’ın vizyonunu, misyonunu...