04 / 05 / 2024

Riva Hills ev fiyatı

Riva Hills ev fiyatı

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. 85 daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. İşte Riva Hills fiyatlar....

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Korona sonrası Düşer Vadisi Riva'dan 850 milyon liralık ciro!

Koronavirüs süreci müstakil ve bahçeli ev talebi artınca Düşer Vadisi Riva projesi de yoğun ilgi gördü. İlk etapta bulunan 509 villadan 480’inin satıldı.

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Sibel Meriç Beverly Hills'e taşındı!

Şarkıcı Sibel Meriç Amerika'nın Beverly Hills bölgesine yerleşti. Beverly Hills'te havuzlu bir ev kiralayan Meriç, Kylie Jenner'a komşu oldu.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Çeşme Folkart Hills Fenerburnu ev fiyatları!

Çeşme Folkart Hills Fenerburnu ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills Çeşme projesi 2017 yılında tamamlanacak...

Folkart Hills satılık ev fiyatları!

Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Robbie Williams 32 milyon dolara Beverly Hills'ten ev aldı!

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams Los Angeles'tan 32 milyon dolara ev aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams son konserinden kazandığı parayı Los Angeles'ın ünlü semti Beverly Hills'de aldığı eve yatırdı. Robbie Williams 10 yataklı 22 tuvaletli ev için 32 milyon dolar ödedi.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

Emir Sarıgül:Beverly Hills'deki ev bana ait değil!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Emir Sarıgül, gazetemizde çıkan bir haber üzerine ABD'nin Los Angeles şehrinde bulunan lüks Beverly Hills semtinde evlerinin bulunmadığını söyledi.

Riva Hills ev fiyatı Haberi

Riva Hills ev fiyatı

Beykoz'da Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen Riva Hills projesinde satışlar devam ediyor. Riva Hills fiyatlar bilgisi haberimizin devamında yer alıyor ancak öncesinde projeden bahsedelim.


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Riva Hills projesinde 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Proje toplam 85 tane daire bulunuyor. 


Riva Hills Beykoz projesinde toplam konut bedelinin yüzde 40'lık bölümü peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Riva Hills Evleri'nde pool gazebo, fitness, yüzme havuzları, deneysel mutfak, moroccan canopy, barbeque, tenis sahaları, spa alanları, yapay nehirler, yoga gibi ortak alanlar yer alıyor. 


Riva Hills fiyatlar

Riva Hills projesinde 5+1 dairelerin fiyatları 790 bin TL'den, 7+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin...