03 / 05 / 2024

Riva Hills ev fiyatları

Riva Hills ev fiyatları

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills fiyatları metrekare bazıda 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak tasarlandı...

Riva Hills projesi

Riva Hills projesi, İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde hayata geçiriliyor. Konutlar için ön talep toplanmaya başlanan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor...

Riva Hills Eyfel Yapı projesi

Eyfel Yapı'nın 40 milyon dolarlık yeni projesi Riva Hills için ön talepler başladı. Riva Hills projesinde villaların metrekaresi 3 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Korona sonrası Düşer Vadisi Riva'dan 850 milyon liralık ciro!

Koronavirüs süreci müstakil ve bahçeli ev talebi artınca Düşer Vadisi Riva projesi de yoğun ilgi gördü. İlk etapta bulunan 509 villadan 480’inin satıldı.

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Sibel Meriç Beverly Hills'e taşındı!

Şarkıcı Sibel Meriç Amerika'nın Beverly Hills bölgesine yerleşti. Beverly Hills'te havuzlu bir ev kiralayan Meriç, Kylie Jenner'a komşu oldu.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Çeşme Folkart Hills Fenerburnu ev fiyatları!

Çeşme Folkart Hills Fenerburnu ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills Çeşme projesi 2017 yılında tamamlanacak...

Folkart Hills satılık ev fiyatları!

Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Robbie Williams 32 milyon dolara Beverly Hills'ten ev aldı!

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams Los Angeles'tan 32 milyon dolara ev aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams son konserinden kazandığı parayı Los Angeles'ın ünlü semti Beverly Hills'de aldığı eve yatırdı. Robbie Williams 10 yataklı 22 tuvaletli ev için 32 milyon dolar ödedi.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

Emir Sarıgül:Beverly Hills'deki ev bana ait değil!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Emir Sarıgül, gazetemizde çıkan bir haber üzerine ABD'nin Los Angeles şehrinde bulunan lüks Beverly Hills semtinde evlerinin bulunmadığını söyledi.

Riva Hills ev fiyatları Haberi

Riva Hills ev fiyatları

İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde konumlanan Riva Hills fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


Riva Hills Beykoz'da; pool gazebo, moroccan canopy, coastal barbeque, yüzme havuzları, tenis sahaları, spor alanları, fitness, yoga, spa alanları, deneysel mutfak ve yapay nehirler gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Toplam 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Riva Hills fiyatları villaların tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Proje, denize sadece 700 metre mesafede yükseliyor. 


Villaların 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak dizayn edildiği Riva Hills Villaları Eyfel Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Riva Hills fiyatları metrekare bazında 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 52 bin metrekare...