04 / 05 / 2024

Riva modern köprü

Riva modern köprü

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açıldı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünün açılışı 15 Eylül'de şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle yapılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Taşköprü Modern Otobüs Terminali'nde ilk kazma vuruldu!

Taşköprü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığı Şehirlerarası Modern Otobüs Terminali’ne start verdi.

Denizli Çivril'e yeni köprü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinin Çandır Mahallesi’nde bulunan Kufi Çayı üzerinde modern bir köprü hayata geçirdi

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Bursa Büyükbalıklı-Konaklı arasına modern köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği ve Büyükbalıklı ile Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yaya köprüsü düzenlenen törenle açıldı.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

Riva modern köprü Haberi

Riva modern köprü


İBB ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle Riva Deresi üzerinde modern ve dayanıklı yeni köprü yapım çalışmaları devam ediyor. 


Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.


124 metre uzunluğunda ve 2 şeritli olarak inşasına devam edilen başlangıçta 4 şeritli olarak tasarlanan köprü projesi,  Beykoz Belediyesi ve Riva halkının girişimleri sonucu Riva Spor Kulübü’ne ait mevcut saha korunarak, 2 şeritli yeni güzergâhına çekilerek tamamlanıyor.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Beykoz’da İBB’nin de desteğini alarak yaptığımız en önemli projelerden biri olan Kanal Riva Projesi’nde mevcut köprüye alternatif, teknik olarak daha modern bir köprüyü Riva’ya kazandırıyoruz.  Böylece bölgeye gelen ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlanarak,  ilçemiz...