02 / 05 / 2024

Riva tarlası

Riva tarlası

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Riva Göllü köyünde yer alan tarlasının değerleme raporunu yayınladı

Riva Tüneli Mayıs 2015'te tamamlanacak!

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Asya yakasındaki iki tünelden biri olan T2 Riva geçiş tünelinde, tüplerden birinde karşılıklı geçiş sağlandı. Tünelin 2015'te tamamlanması planlanıyor

Beykoz Kidstown Riva projesinde 249 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Riva'da Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Kidstown Riva projesi 40 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 249 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva satış ofisi!

Beykoz Kidstown Riva satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 6 530 olarak belirlendi. Kidstown Riva projesinin 2. etabında fiyatlar 249 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kidstown Riva Beykoz adres!

Kidstown Riva Beykoz adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva Projesi kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi Çanakkale'ye örnek olacak!

Karşıyaka Belediyesi'nin " Güneş Tarlası " projesi Çanakkale'ye örnek oldu. Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Güneş Tarlası Projesi hakkında bilgi aldı

Kidstown Riva 2.Etap'ta 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kidstown Riva 2.Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva Projesi!

Beykoz Kidstown Riva Projesi 'nden konut sahibi olmak isteyenler 24 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kidstown Riva Evleri!

Toplam 40 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kidstown Riva Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon dairelerden meydana geliyor

Güneş tarlasında 420 bin liralık elektrik üretilecek!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek için yaşama geçirilen Güneş Tarlası Projesi tamamlandı. Kendi imkanları ile senede 420 bin liralık elektrik üretecek.

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.

Kidstown Riva Bilim Şenliği 23 Ağustos'ta yapılacak!

Çocuk kasabası konsepti olarak tasarlanan Kidstown Riva projesi çocukları hem eğlenebileceği hem de öğrenebileceği Bilim Şenliğinde biraraya getiriyor. Bilim şenliği, 23 Ağustos saat 17:00'de yapılacak..

Karşıyaka Güneş Tarlası Projesi hizmete açıldı!

Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek ve doğa dostu enerji kaynaklarını özendirmek için hayata geçirilen ' Güneş Tarlası Projesi ' törenle hizmete girdi.

İzmir Güneş Tarlası Projesi törenle hizmete girdi!

Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek ve doğa dostu enerji kaynaklarını özendirmek için hayata geçirilen İzmir Güneş Tarlası Projesi törenle hizmete girdi.

Riva tarlası Haberi

Riva tarlası
Riva Göllü köyünde yer alan tarla niteliğindeki taşınmazlarla ilgili değerleme raporu ;Seri: VI, NO:29 SPK'nın Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkine Esaslar Tebliği'nin 43. Maddesi uyarınca ekte sunulmaktadır.


Değerleme raporu için