29 / 04 / 2024

River Plaza kaç katlı

River Plaza kaç katlı

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza,35 bin kiralanabilir alana sahip...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin yok!

İzmit Belediyesi’nden kaçak yapılaşmaya izin yok. Belsa Plaza İş Merkezi’nin teras katında kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi tarafından yıktırıldı.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

River Plaza 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip!

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza,35 bin kiralanabilir alana sahip...

River Plaza'yı dünya devi markalar seçiyor!

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.

River Plaza'da yaşam başladı!

Tek katta 144 kişiye kadar yerleşim imkanı sunan ofis alanları, brüt 1369 m 2 ile Levent bölgesinin en büyük kat alanı Metro hattı, Özdilek Park AVM, Kanyon, Metrocity alışveriş merkezlerine direkt bağlantı..

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center oldu!

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi ' Özdilek Center ', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı

İstanbul’un yeni gözdesi Özdilek Center açıldı!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı.

Özdilek Center açılışında Candan Erçetin konseri!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, 11 Eylül’de yapılan basın organizasyonu ile tanıtıldı...

Özdilek, İstanbul’a 700 milyon dolarlık projeyle geldi!

Özdilek’in 700 milyon dolar yatırım yaptığı Özdilek Park AVM, River Plaza ve Wyndham Grand otelinden oluşan karma projesi kapılarını açtı. Proje şirketin İstanbul’daki ilk yatırımı.

River Plaza kaç katlı Haberi

River Plaza kaç katlı

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza, çevreci Leed Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir bina olma özelliği taşıyor. 32 katlı, toplam 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan proje, tek katta 1.369 metrekare ofis alanı...