25 / 07 / 2024

River Plaza marka

River Plaza marka

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'nın imzasını taşıyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasıyla yükseliyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'ya güveniyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'yı tercih ediyor!

Canpa imzası ünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'de "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzası taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Cityscape ödülü alan AND Plaza, Canpa imzası taşıyor!

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

The Plaza Hotel'in 2.si Bursa'ya açılacak!

Yasemin Turizm, İstanbul'da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel'in 2'ncisini Bursa'da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’da açılıyor!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’ya 60 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

River Plaza marka Haberi

River Plaza marka

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, iş hayatının önde gelen markalarını çatısı altında topluyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için büyük imkanlar sağlayan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.


Özdilek Holding’in iş dünyasının kalbi Büyükdere Caddesi’nin en bilinen ve en rahat ulaşılan lokasyonunda hizmete sunduğu River Plaza, İstanbul’un en önemli iş merkezi olan Levent’te iş hayatının yeni merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünyanın en prestijli şirketlerini bir araya getiren River Plaza 32 katlı, toplam 37.000 m2 kiralanabilir alanıyla iş dünyasının yeni gözdesi konumunda. 


Dünyaca Ünlü Global Markaların Türkiye’deki Adresi River Plaza

Dünyaca ünlü global firmaların Türkiye’deki evi River Plaza, merkezi bir lokasyonda konumlanması,...