05 / 05 / 2024

River Plaza ulaşım

River Plaza ulaşım

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.

River Plaza'da yaşam başladı!

Tek katta 144 kişiye kadar yerleşim imkanı sunan ofis alanları, brüt 1369 m 2 ile Levent bölgesinin en büyük kat alanı Metro hattı, Özdilek Park AVM, Kanyon, Metrocity alışveriş merkezlerine direkt bağlantı..

River Plaza, Leed Gold Sertifikası adayı!

Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için büyük imkanlar sağlayan River Plaza, çevreci Leed Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir bina olma özelliği taşıyor.

İkitelli Plaza 34 ulaşım!

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projenin satışları henüz başlamadı. İkitelli Plaza 34 ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres'te LCW Outlet mağazasında yükselecek.

Akyapı Plaza 34 ulaşım!

Akyapı Plaza 34 ulaşım bilgileri kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Detayları henüz netlik kazanmayan projede 52 adet ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alacak.

River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

River Plaza 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip!

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza,35 bin kiralanabilir alana sahip...

River Plaza, Leed Gold Sertifikası adayı!

Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için büyük imkanlar sağlayan River Plaza, çevreci Leed Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir bina olma özelliği taşıyor.

Businist Office ulaşım!

Ofis alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy-İstanbul...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri!

İlk blokta teslimlere bu ay içerisinde başlanacak olan Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi adresi şöyle: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul...

Businist Office projesi ulaşım bilgileri!

Businist Office projesi ulaşım bilgileri bilgilerine göre projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Projede, 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor...

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım! Teslimler 18 ay sonra!

Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 18 ay sonra yapılacak. Projede toplam 2 bin 770 metrekare arsa alanı bulunuyor

River Plaza ulaşım Haberi

River Plaza ulaşım

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, iş hayatının önde gelen markalarını çatısı altında topluyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için büyük imkanlar sağlayan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.


Özdilek Holding’in iş dünyasının kalbi Büyükdere Caddesi’nin en bilinen ve en rahat ulaşılan lokasyonunda hizmete sunduğu River Plaza, İstanbul’un en önemli iş merkezi olan Levent’te iş hayatının yeni merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünyanın en prestijli şirketlerini bir araya getiren River Plaza 32 katlı, toplam 37.000 m2 kiralanabilir alanıyla iş dünyasının yeni gözdesi konumunda. 


Dünyaca Ünlü Global Markaların Türkiye’deki Adresi River Plaza

Dünyaca ünlü global firmaların Türkiye’deki evi River Plaza, merkezi bir lokasyonda konumlanması,...