29 / 04 / 2024

Rixos Konya Genel Müdürü

Rixos Konya Genel Müdürü

Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL International Konya'nın Ocak ayı olağan toplantısı Rixos Konya otelde gerçekleşti.

Konya Karatay'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Milli Emlak Konya'da 27 bin 900 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Konya'da satılık imarlı arsa fırsatı! Fiyatını gören şaşırıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Konya'da 31 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akyazı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:40'ta gerçekleştirilecek.

Konya'da 14 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Konya Kulu'da 69 bin TL'ye satılık arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'ndeki  arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Konya Meram'da satılık arsa arayanlar dikkat! Bu fırsat kaçmaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Meram ilçesi Alakova Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 26 Ağustos'ta yapılacak.

Rixos Konya Genel Müdürü Haberi

Rixos Konya Genel Müdürü

Rixos Konya Genel Müdürü ve Skal International Konya Başkanı Muhammed Emin Kabbani liderliğinde aylık toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Toplanünın açılış konuşmasını yapan başkan Kabbani, " Turizm tesisleri arttıkça değeri artan bölgenin gerçek değerini ortaya koyarak, Konya turizminin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Geçtiğimiz ay İran'a gerçekleşen gezi bizlere çok yeni umutlar sağladı. TÜRSAB'ın organize ettiği THY sponsor olduğu Seyahat acentaları yetkililerinin ve otelcilerin kaüldığı İran gezisinde olumlu sonuçlar aldık. İranlı acenta yetkilileri bu yılın Konya için çok güzel geçeceğini, İranlı turistlerin Konya'ya karşı artan ilgi ve taleplerinin çok fazla olduğunu belirtti. Konya'da faaliyet gösteren tüm turizm ve sektör sahipleri ve yöneticileri olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde olarak çok daha aktif söz sahibi olabileceğimizi ve Konya turizmini çok...