06 / 05 / 2024

Rixos otel projeleri

Rixos otel projeleri

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Rixos otel projeleri Haberi

Rixos otel projeleri

Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rixos Hotels'in bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çeken Berberoğlu, BAE ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra Karayipler ve Uzak Doğu'nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağı sinyalini verdi. 



LÜKS OTELLER İNŞAA EDECEĞİZ 

Buğra Berberoğlu, "BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatırımımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler için Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi haline geldi. Rixos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda dalgalandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


2014 BÜYÜME YILIMIZ OLDU 

Rixos Hotels büyüme trendinin 2014 yılı itibariyle hızlandığına dikkat çeken Buğra...