27 / 05 / 2024

Rİxos Sungate oteli ödülleri

Rİxos Sungate oteli ödülleri

Rixos Sungate Oteli ve SPA'sına ödül Kemer ilçesindeki Rixos Sungate Oteli dünyanın en iyi 100 oteli arasında gösterilirken, Rixos Royal SPA'ya ise "European Ouality" ödülü verildi...

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Ardahan Çıldır Belediye oteli yükseliyor!

Çıldır Belediye oteli yükselmeye başladı. Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Mersin eski Gülnar Oteli, Yörük Müzesi olacak!

MERSİN’in merkez Akdeniz İlçesi’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi olarak kullanılan Eski Gülnar Oteli, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörük Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Oteli satışı ihalesinin fesih davası görüldü!

Borçlarından dolayı Halk Bankasına satılan Mardan Palace Oteli'nin ihale feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.Aksu Belediyesi tarafından gönderilen en son tadilat ruhsatında taşınmazın 124 bin metrekare olduğunu kaydetti.

Demir İnşaat'tan 200 milyon TL'lik beş yıldızlı yatırım!

İstanbul'un artan turizm potansiyelini gören Demir İnşaat, Demir La Vida projesi ile birlikte, 200 milyon TL yatırımla bir oteli de hayata geçirerek turizm sektörüne girecek.

Roman Abramoviç 25 milyon dolara aldığı oteli eve dönüştürüyor!

Chelsea’nin milyarder patronu Abramoviç, yedi yıl boyunca peşinde koştuğu oteli eşi Dasha Zhukova’ya aldı. Abramoviç, İsrail’de 25 milyon dolara aldığı oteli, şimdi de eve dönüştürüyor.

Antalya Kemer'de Rixos Oteli için mahkemeden yürütmeyi durdurma!

Antik Phaselis kentinin yanıbaşında kurulmak istenen ve içinde 1. derece sit alanı da bulunan 180 dönümlük Rixos Oteli için, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Rİxos Sungate oteli ödülleri Haberi

Rİxos Sungate oteli ödülleri

Beldibi'ndeki Rixos Sungate Otel, Holiday Check'in tophotels.ru adlı internet sitesindeki misafir anketlerini baz alarak yaptığı değerlendirmede, dünyanın en iyi 100 otelinden biri seçildi. 

Avrupa Kaplıcalar Birliği de (European SPAAssociation) Rixos Royal SPA'yı "European Ouality" ödülüne layık gördü. 


Rixos Sungate Otel'de düzenlenen törende Holiday Check Türkiye Temsilcisi Dominic Niehoff, Rixos Antalya Otelleri Bölge Direktörü Cem Uzan'a ödülünü verdi. Avrupa Kaplıcalar Birliği "European Ouality" ödülü ise Rixos Royal SPA Müdürü Tuğçe Gemici Kara ve Rixos Sungate Genel Müdür Yardımcısı Galip Topal'a verildi. 


Uzan, törende yaptığı konuşmada, aldıkları ödüllerin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Uzan, "Önümüzdeki yıllarda da bu tür ödülleri almayı düşünüyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. 

Ayrıca bizleri seçen yerli ve yabancı misafirlerimize de teşekkür ediyoruz"...