06 / 05 / 2024

riyad hadita treni ne zaman açılacak

riyad hadita treni ne zaman açılacak

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak

Doların kaderini belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 7 gün sonra açıklayacak. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak. Cebinde sadece1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak.

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşmeye başlayan dolar kuru milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?!! sorusununm yanıtı ünlü ekonomistten geldi. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Treni kaçırmayın!

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların tam anlamıyla ne kadar olacğaını açıkladı. Peş peşe rakam veren Geçer, yatırımcıları uyardı.1 doları bile olanlar treni kaçırmayın, hemen bakın!

Dolarda sır perdesi aralanıyor! Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı! Elinde doları olanlar treni kaçırmayın

Son dakika dolar endeksi 20 yılın zirve seviyesinden gerilemeye devam ederken dolar kuru sabit bir şekilde kalmaya devam ediyor. Dolarda neler oluyor? Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı. Doları olanlar treni kaçırmayın işte son dakika dolar gelişmesi...

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Filistin'in BM Temsilcisi Riyad Mansur, İsrail'in yıkımlarını BM'li yetkililere şikayet etti!

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "İsrail'in Filistinlilere ait olan yapıları sistematik bir yıkıma tabi tutmasını" BM yetkililerine ve Güvenlik Konseyi (BMGK) Başkanlığına şikayet etti. 

Riyad’da mahsur kalan inşaat işçilerinden çağrı!

Doğuş İnşaat ve Ticaret şirketi tarafından 2015 yılında metro inşaatı için Riyad'a getirilen ve burada mahsur bırakılan işçiler, “Haklarımızı alıp Türkiye’deki sevdiklerimize kavuşmak istiyoruz” dedi.

Çin'den Avrupa'ya gidecek ilk yük treni 5 Kasım'da Türkiye'de!

Çin'den yola çıkıp, Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçecek olan ilk yük treni China Railway Express 5 Kasım'da Türkiye'ye ulaşacak.

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

riyad hadita treni ne zaman açılacak Haberi

riyad hadita treni ne zaman açılacak


Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. 


Demiryolları tarafından yapılan açıklamayagöre bin 418 kilometre uzunluğundaki yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak. Taşeron firmaların halen yolcu istasyonları ve diğer bakım işlerini tamamlamaya çalıştığı öğrenildi.


Yolcu hattı başkent Riyad ile Suudi Arabistan’ın Ürdün sınırındaki Hadita bölgesini birbirine bağlayacak ve hat ardından doğu liman kenti Dammam ile birleşecek. Bu hat ile ayrıca tüm Körfez ülkelerini bağlayacak Körfez İşbirliği Konseyi demiryolları projesine önemli katkı sağlanmış olacak.


Kaynaklara göre Ortadoğu’nun en büyük ekonomisine sahip Krallık, tüm ülkeyi dolaşacak entegre demiryolu projesi için 5,7 milyar doların üzerinde harcama yapmayı planlıyor. Proje kapsamında kuzey endüstri bölgelerinden fosfat ve diğer...