08 / 07 / 2024

Rıza Özgür Telyar

Rıza Özgür Telyar

Falez Mekanik Tesisat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Merdivenköy'de, Rıza Özgür Telyar Müdürlüğü'nde kuruldu.

İzmit Alikahya’ya kapalı pazar yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’ya da kapalı pazar yapılacağı açıklandı.Güray Oruç konuyla ilgili olarak, "Pazardan alışveriş yapma kültürü bizim coğrafyamıza özgü bir yaşam biçimidir. " dedi.

Daha düzenli yapılaşma için tevhit şart!

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Tevhit şartı ile sosyal alanlar arttırılmalı!

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Falez Mekanik Tesisat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falez Mekanik Tesisat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Merdivenköy'de, Rıza Özgür Telyar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Turkay Özgür Gazipaşa ova sulama inşaatında incelemelerde bulundu!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcıları Oğuz Kasap ve Tuncay Aykan ile birlikte Gazipaşa ilçesinde ova sulama inşaat alanında incelemeler yaptı..

Özgül Holding'ten rüzgar enerji santraline 4 milyar euro kaynak!

Enerjide yerli kaynaklara dönülmesi yatırımcıları harekete geçirdi. Özgül Holding Başkanı Özgül, "Nisandaki 4 milyar euroluk rüzgâr lisansının tamamı için kaynak hazır" dedi..

Fermani Özgür Altun kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Fermani Özgür Altun, Sidney Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu.

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yüksek İnşaat Mühendisi Rıza Tezulaş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1945 yılı mezunlarından, Yüksek İnşaat Mühendisi Eser Tezulaş'ın babası Yüksek İnşaat Mühendisi Rıza Tezulaş vefat etti. Rıza Tezulaş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Özgür Kaan Alioğlu: Isı yalıtımında ülke olarak yolun başındayız!

Sektörünün öncü isimlerinden Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür K. Alioğlu, ''Ülke olarak yolun başındayız'' mesajı vererek Türk ısı yalıtım sektörünün son durumunu ve ısı yalıtımı sürecinde ele alınması gereken noktaları değerlendirdi.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Rıza Sarraf'a ev sahibinden ağır suçlama!

İŞADAMI Rıza Sarraf, 2012 yılında kiracı olarak oturduğu evin sahibi Muzaffer Aslan’a kendisine "Burasını pavyon gibi yapmış, ben de onu adam sandım" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla dava açmıştı.

Klaus Rave: Rüzgâr enerjisinde 637 bin MW’lik yatırım fırsatı var!

Dünyada 2020 yılına kadar 637 bin MW’lik eski teknolojili kömür santralinin devreden çıkması bekleniyor. Buradan ortaya çıkacak elektrik açığının büyük oranda rüzgâr santralleriyle doldurulabileceği hesaplanıyor

Rıza Özgür Telyar Haberi

Rıza Özgür Telyar

Falez Mekanik Tesisat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Rıza Özgür Telyar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Falez Mekanik Tesisat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Amaç Ve Konu Madde:3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İnşaat 1)- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, her türlü resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2)- Resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları,beton asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler,depolar ile her türlü mesken,toplu konut,kooperatif meskenleri kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağazası,Pazar işyeri,otel,motel,villa,pansiyon,hastane,camii,dispanser, sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğalgaz boru hatları, kanal,sondaj kuyusu,içme...