18 / 05 / 2024

Rize 2015 projeleri

Rize 2015 projeleri

Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı ve Yeşil Yol Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu Rize Milletvekili Hasan Karal, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, Rize’nin gündemine dair sorularını yanıtladı.

Rize yeniden planlanıyor!

İller Bankası yetkilileriyle açıklamada, "Rize'nin imar gerekli çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rize'nin önemli sorunlarından birisi olan imar planı, bu sayede yeniden yapılandırılıp şehir yeni vizyonuna hazırla nacak.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Rize Kıble Dağı Camisine yoğun ilgi!

Rize Güneysu'nda Kıble Dağı'nın zirvesine yapılan cami adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 14 Ağustos 2015'te ibadete açılan caminin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Rize Havalimanı ihaleye çıkıyor!

Rize milletvekili Hasan Karal: ''Rize için ortaya koyduğumuz projeler günü kurtarma projeleri değildir. Havalimanı için ÇED süresi başladı. 10 günlük bir süresi var. 10 günlük sürenin bitmesinden sonra ihale çalışmaları hemen başlayacak.'' dedi.

Ergün Turan Rize'deki kentsel dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Ergün Turan, Rize’de yürüttüğü projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi noktada olduğunu söyledi.

Rize'de HES projeleri arttı!

Yıllık yaklaşık 2 bin 400 kilogram ile Türkiye'nin en çok yağış alan ili olan Rize'de hidroelektrik santral (HES) projelerinin bulunduğu vadilerdeki dere yatakları suya hasret kaldı.

Rize'nin mega projelerinde son durum ne?

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Hasan Karal, Rize'deki projeleri değerlendirdi!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de yapımı devam eden, biten ve projelendirme aşamasındaki yatırımları değerlendirdi. Basın mensuplarıyla buluşan Karal, soruları yanıtlayarak Rize’deki projeler hakkında bilgiler verdi.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Rize 2015 projeleri Haberi

Rize 2015 projeleri

Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı ve Yeşil Yol Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu Rize Milletvekili Hasan Karal, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, Rize’nin gündemine dair sorularını yanıtladı. Rize’de deniz doldurularak inşa edilmesi planlanan 550 Milyon TL tahmini bedelli havalimanı ile ilgili sorulara cevap veren Karal, proje ile ilgili sondaj çalışmalarının tamamlandığını, sondaj çalışması yapılan sahada yumuşak zemin ile karşılaşıldığını ifade etti. Karal yaptığı açıklamada, “Havalimanı sondaj çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 3 ay sürdü. Proje çalışmaları başlıyor. Bu da birkaç ay sürebilir. 2016 yılı içerisinde inşallah ihalesi yapılır. Rize Havalimanı tamamen deniz dolgusu üzerinde yapılacak. Dünyada bu konuda fazla bir örnek yok. Rize Havalimanı’nın dışında dünyada deniz üzerinde yapılan üç havalimanı var. Bunlardan bir tanesi Ordu-Giresun Havalimanı....