12 / 05 / 2024

rize ardeşen belediye başkan adayları projeleri

rize ardeşen belediye başkan adayları projeleri

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin 6’sı mega, 33 projesini tanıttı. Program Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi...

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Rize'de 19 yıllığına kiralık sosyal tesis! 

Rize İli Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda yer alan sosyal tesisi 19 yıllığına kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleye göre söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Rize Belediye Blokları yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen Belediye Blokları'nın yıkımı sürüyor.

Rize Belediye Blokları'nda yıkım başladı!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 1970'li senelerde deniz dolgusu üzerine yapılan, kentin ticaretinin yüzde 30'unun gerçekleştiği ve korozyon sebebiyle tehlike arz eden "Belediye Blokları"nın yıkımları başladı.

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Rize'de bir ev kısmen yıkıldı!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, toprak kayması sebebiyle bir ev kısmen çöktü.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

rize ardeşen belediye başkan adayları projeleri Haberi

rize ardeşen belediye başkan adayları projeleri


AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin 6’sı mega, 33 projesini tanıttı.


Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti 23. Dönem Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin, AK Parti Tunca Belediye Başkan Adayı Ahmet Naci Aytemiz ve partililer katıldı.


AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin toplantıda 6 mega projelesini tanıttı. Sinevizyon eşliğinde 6 başlık altında mega projelerini anlatan Gültekin, diğer rutin projelerini de açıklayarak 30 Mart akşamı Ardeşen’de bir bayram yaşayacaklarını söyledi. Ardeşen’in AK Parti...