18 / 05 / 2024

rize Atatürk Caddesi apartman yangını

rize Atatürk Caddesi apartman yangını

Rize’de 6 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın, yangına müdahale eden itfaiye aracı bozulunca tüm katı sardı. Yangında evde bulunan biri bedensel engelli iki yaşlı, vatandaşların yardımı ile evden çıkartıldı...

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Rize'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Rize İli Merkez İlçesi Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 6 milyon 855 bin 899 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Rize Atatürk Anıtı yenileniyor!

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, yeniden başlayan Rize Atatürk Anıtı ile ilgili tartışmalara dair yaptığı açıklamada, Atatürk Anıtının yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Muğla Atatürk Caddesi'nin kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

rize Atatürk Caddesi apartman yangını Haberi

rize Atatürk Caddesi apartman yangını


Rize’de 6 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın, yangına müdahale eden itfaiye aracı bozulunca tüm katı sardı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yılmazlar Apartmanı’nın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında evde bulunan biri bedensel engelli iki yaşlı vatandaşların yardımı ile yanan evden çıkartıldı. Yangına müdahale eden itfaiye aracı bozulunca yangının kontrol altına alınmasında güçlük çekildi. Araçta meydana gelen arıza merpenin yanan noktaya yaklaşmasına ve suyun fışkırtılmasına engel oldu. Çok sayıda itfaiye aracının olay yerine sevk edilmesine rağmen yapılan tüm çalışmalar evin yanmasını önleyemedi. Yangının başladığı çatı katı kullanılmaz hale gelirken yangının diğer katlara ve binalara sıçraması önlendi.


Olayla ilgili inceleme...