03 / 05 / 2024

rize çayeli şehir geçişi imar planı

rize çayeli şehir geçişi imar planı

Rize Çayeli Şehir Geçişi, Kıyı Yapıları ve Spor Tesisleri Alanı, Balıkçı Barınağı ve Mendireklerin Yeniden Düzenlenmesi Amaçlı İmar Planları 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı.

TOKİ Rize Çayeli projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projesi yarın ihaleye çıkıyor. 36 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ Rize Çayeli projesi 13 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 36 konut inşa edecek. TOKİ Rize projesinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den bu ile 222 konutluk iki yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Çayeli projeleriyle 222 yeni konut geliyor. Proje 10 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

TOKİ o ildeki konutlar için yeni tarihi duyurdu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize Çayeli projesinde yer alan 30 adet konut için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Rize Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Rize Şehir Hastanesi'nin akıbetini meclis gündemine taşıdı. 

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Rize Şehir Hastanesi'nde son durum ne?

Rize'de inşa edilen şehir hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir hastanesinin deniz dolgusu sondaj işlemleri yapılıyor. 

rize çayeli şehir geçişi imar planı Haberi

rize çayeli şehir geçişi imar planı


Rize Çayeli Şehir Geçişi, Kıyı Yapıları ve Spor Tesisleri Alanı, Balıkçı Barınağı ve Mendireklerin Yeniden Düzenlenmesi Amaçlı İmar Planları onaylandı.


Karadeniz Sahil Yolu, Rize  Çayeli Şehir Geçişi, Kıyı Yapıları ve Spor Tesisleri Alanı, Balıkçı Barınağı ve Mendireklerin Yeniden Düzenlenmesi Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği 21 Nisan 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 21 Mayıs 2015 tarihinde askıdan...