16 / 05 / 2024

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında son durum

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında son durum

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Çaykur resmen açıkladı! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Çaykur Rize İli Ambarlı Fabrikası müdürlüğüne mevsimlik işçi olarak KPSS 60 puanla personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başladı. Peki Çaykur başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÇAYKUR, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların tamamlandığı işçi alım sürecinde gözler kura tarihine çevrildi. ÇAYKUR işçi kurası için tarihi duyurdu...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

ÇAYKUR 630 işçi alacak! İşte başvuru şartları!

ÇAYKUR tarafından, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için işçi alımı yapılacak. Peki ÇAYKUR tarafından yapılacak işçi alımlarında şartlar neler? İşte ayrıntılar...

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

ÇAYKUR'dan çevre dostu fabrika!

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yeni çay paketlemesi fabrikasının ihtiyaç duyduğu enerjinin yüzde 35-40'ını kendisinin üreteceğini bildirdi.

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatında son durum!

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında son durum Haberi

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında son durum

Karadenizlinin kıvrak zekasını yansıtan, özellikle inşaat alanında şimdiye kadar gördüğümüz efsane kareler içine bir yenisi daha eklendi. Rize'nin İyidere İlçesi'nde yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.


Karadenizlilerde çare tükenmez

Hazar Mahallesi’nde ÇAYKUR tarafından AHES İnşaat firmasına yaptırılan modern, teknolojik ve çevreci özelliği olan çay paketleme fabrikasının inşaası sürüyor. İnşaatta beton dökümü sırasında 55 metredeki kata mikserin pompasının yetişmemesi üzerine Rizelilerin pratik zekası devreye girdi. İnşaat firması yetkilileri 120 ton taşıyabilen vinç yardımıyla 27 tonluk beton mikser kamyonunu yerden 40 metre yükselterek, inşaatın  3’üncü katına çıkardı.



Zemindeki diğer beton mikser aracı tarafından 3’üncü kattaki kamyona ulaştırılan betonun bu sayede 55...