05 / 05 / 2024

rize derepazarı Hüseyin Yıldırım

rize derepazarı Hüseyin Yıldırım

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı...

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

Rize'de 19 yıllığına kiralık sosyal tesis! 

Rize İli Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda yer alan sosyal tesisi 19 yıllığına kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleye göre söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Rize'de 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Rize'de yöresel mimari atağı!

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Bien Seramik, Rize'de Retaş Yapı mağazasını açtı!

Bien Seramik’in Rataş Yapı bayisinin açılış töreni renkli geçti. Rize’de ikinci mağazasını açan Rataş Yapı, birçok Bien çalışanının da katıldığı törende açılışı Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Kaymakam Adem Can gerçekleştirdi.

Rize'de bir vatandaş evinin çatısını teleferikle onardı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan çatı ustası Sancaktutan, evinin çatısını kurduğu ilkel teleferikten faydalanarak onardı. AA muhabirine yaptığı açıklamada, arazinin engebeli oluşu nedeniyle her evin önüne kadar yol gitmediğini söyledi.

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor!

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve de doğal jakuziyi andıran göletlere girerek serinleyen turistler, yemyeşil doğanın ve de manzaranın tadını çıkardı.

TOKİ'den Rize'ye 759 konut!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), deprem ve sel gibi afetlerde can ve mal kaybma neden olan kaçak yapılaşmaya karşı uyguladığı kentsel dönüşümü Rize'de de hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşüm Rize'de hayata geçiriliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem ve sel gibi afetlerde, can ve mal kaybına neden olan, kaçak yapılaşmaya karşı uyguladığı kentsel dönüşümü Rize'de hayata geçiriyor.

Rize'deki Hamam Deresi Timya Vadisi oluyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Rize’deki Hamam Deresi mevkiinde 759 konut inşa edileceğini ve bölgenin isminin ‘Timya Vadisi’ olacağını açıkladı.

Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de!

İtalya'nın yan yatmış ünlü Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de çıktı. Ali Rıza-Sündüz Zaman çiftinin yaşadığı 3 katlı bina günden güne eğiliyor.Ali Rıza Zaman, Zemin yumuşak olduğu için binanın yana doğru eğildiğini söylüyor...

Rize Hamadere'de TOKİ 759 adet konut inşa edecek!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Rize Hamamderesi'nde 759 adet konut yaptıracak!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

rize derepazarı Hüseyin Yıldırım Haberi

rize derepazarı Hüseyin Yıldırım

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı. Projesi kendisine ait olan kayığı 4 ayda tamamlamayı planlayan Yıldırım, "Her yer, yol. Fatih Sultan Mehmet, koca gemileri karadan yürütüp Bizans İmparatorluğunu yerle bir etti. Bunu denize indirmek, benim için zor olmayacak. Biz Fatih'in torunuyuz. Bunu kolaylıkla denize indireceğim dedi.



Türkiye'de Yeniçağ...