08 / 05 / 2024

rize Gündoğdu yan yatan bina

rize Gündoğdu yan yatan bina

Rize’nin Gündoğdu Beldesi’nde yıllar önce inşa edilen ve zemindeki kayma nedeniyle yan yatmaya başlayan 72 daireli 3 bina ile yanındaki 24 daireli bir başka binada gün geçtikçe artan eğim korkutuyor

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gndoğdu ve Osman Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

rize Gündoğdu yan yatan bina Haberi

rize Gündoğdu yan yatan bina

Demir çubuklarla güçlendirilen, teknik incelemenin ardından hazırlanacak ’riskli yapı’ raporu ile yıkımı gündeme geleceği belirtilen binalardaki vatandaşlar tehlikeye aldırmıyor.


Bazı bina sakinleri yapıları demir çubuklarla güçlendirmeye çalışırken, çok sayıda daire de boşaltıldı. Gün geçtikçe binalardaki eğim arttı, 24 daireli binadaki eğim nedeniyle bitişiğindeki bina ile arasında boşluk oluştu. Tehlike oluşturan binalar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgeye jeoloji mühendisleri gönderdi. İncelemenin ardından hazırlanacak ’riskli yapı’ raporu ile binaların  yıkımı gündeme gelecek.  Bina sakinlerden Baki Birben, “Mühendisler, ‘Bu evler yıkılırsa Rize’de ev kalmaz’ dediler” diye konuştu.

Milliyet...