02 / 05 / 2024

rize havaalanı son durum

rize havaalanı son durum

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek ikinci havaalanı özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı’nda kullanılacak 88.5 milyon ton taş dolgunun alınacağı alanlar netleşti.

10 ile yeni havalimanı yapılacak!

Türkiye, mevcut 55 havalimanına 10 tane daha ekleyecek. Bunlardan biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de deniz doldurularak yapılacak havalimanı olacak.

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den Rize'ye yeni konut müjdesi! Tarih resmen açıklandı!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize projesi için start verdi. Projede toplam 49 adet konuta yer verilecek.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Rize'de eğimli arazilerde yapılaşma tehlikesi sürüyor!

Rize'de son günlerde yaşanan taşkınlar nedeniyle ölü sayısı gittikçe artıyor. Kentte eğilimli araziler üzerine yapılan yapılar tehlike saçıyor.

Rize Şehir Hastanesi'nde son durum ne?

Rize'de inşa edilen şehir hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir hastanesinin deniz dolgusu sondaj işlemleri yapılıyor. 

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

rize havaalanı son durum Haberi

rize havaalanı son durum


Rize’nin Pazar İlçesi Yeşilköy Köyü’nde temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan ve Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek ikinci havaalanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı’nda kullanılacak 88.5 milyon ton taş dolgunun alınacağı alanlar belli oldu. Havalimanı sahasına 7 kilometre mesafedeki 5 noktada açılacak taş ocakları için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinde sona gelindi.


Proje sahasına 3 ila 7 kilometre mesafedeki Hisarlı, Kanlımezra ve Kuzeyce köyleri sınırında açılacak yeni taş ocaklarına ilave olarak aynı bölgede özel firmalara tahsisli iki ocaktan da taş alımı yapılacak. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, özel firmalara ait taş ocakları için ‘ÇED gerekli değil’ kararı verdi, 3 taş ocağı için ise 30 Aralık tarihinde ÇED süreci başlattı. Bölgede can ve mal güvenliği ile çevre mevzuatı hükümleri uyarınca Gıda,...