29 / 04 / 2024

rize iyidere apartman

rize iyidere apartman

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Rize İyidere için kamulaştırma kararı!

Rize ili İyidere ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için İyidere Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Rize İyidere Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize İyidere Millet Bahçesi projesinin ihalesini 25 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Rize İyidere'de dere yatağındaki binalar yıkılıyor!

Rize'nin İyidere ilçesinde dere yatağındak hayata geçirilen binaların kontrollü olarak yıkım çalışmaları başladı.

Rize İyidere'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize İyidere'de millet bahçesi inşa edecek.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Rize’de bitişik iki apartman, heyelan tehlikesi nedeniyle tahliye edildi!

Giresun'daki sel felaketinden sonra Rize’de de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Tahliye edilen 2 binanın arkasındaki yamaçta heyelanla meydana gelen derin yarık dikkat çekti.

Rize'de kolonunda çatlak oluşan 11 katlı bina tahliye edildi!

Rize Camiönü Mahallesi'nde bulunan 11 katlı apartmanın ana kolonunda çatlaklar oluştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri binayı boşalttı...

Rize'deki apartmanlarda komşuluk köprüsü kuruldu!

Rize'de, 3 bloktan meydana gelen apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için ilginç çözüm üretti. Apartman çatıları kurulan demir köprülerle birbirine bağlandı.

Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Rize'deki riskli binaya demir direk önlemi!

Rize'de 3 katlı binanın yıkımı esnasında hemen yanında bulunan 6 katlı apartman eğildi. Arsa sahibi ise 3 demir direk yerleştirerek eğimli binanın yıkımını engellemeye çalıştı. 

Rize'deki 8 katlı riskli bina tahliye edildi!

Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde bulunan 8 katlı 31 daireli Kent Apartmanı çökme riskli bulunduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Binanın taşıyıcı kolonlarında çatlaklar oluştuğu öğrenildi.

rize iyidere apartman Haberi

rize iyidere apartman

Karadeniz'de dönem dönem görülen ilginç yapılara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada elden ele dolaşan görüntüleri kullanıcılar, "İki resim arasındaki farkı bulun" yorumları yapıyor.

İşte sosyal medyada viral olan görüntülern kaynağı olan apartmanın hikayesi:

Rize'nin İyidere ilçesi Büyükçiftlik köyünde, binanın ön tarafındaki kahvehane seslerinden rahatsız olan ve 1'inci katta oturan apartman sakini Mehmet Temiz, balkona açılan kapıya duvar ördü.

Balkon kapısı ve penceresi olmayan daireyi görenler, şaşırıyor. 

 

İyidere ilçesi Büyükçiftlik köyünde yer alan Şamlı Apartmanı, sıra dışı balkonuyla sosyal medyanın diline düştü..

2 katlı binanın ön tarafından yer alan ve kahvehaneden gelen seslerden rahatsız olan, 1'inci kattaki daire sahibi, gürültü sorununa Karadeniz fıkralarına konu olabilecek bir çözüm geliştirdi.

Daireyi görenler balkona açılan kapı yerine balkonun komple duvarla kapatılması halinde hem dairenin genişleyeceğini hem de gürültü sorununa çare...