25 / 07 / 2024

rize kalkandere belediyesi

rize kalkandere belediyesi

Rize'nin Kalkandere İlçesi'nde yaklaşık 50 hektarlık alanı kapsayan Organize Sanayi Bölgesi'nde Ekşioğlu Kardeşler İnşaat firması tarafından sürdürülen ve yüzde 80'i tamamlanan alt yapı işlerinde sona yaklaşıldı.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 69 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Rize İli Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Rize’deki 7 katlı bina kaçak çıktı!

Rize’deki sel ve heyelan nedeniyle tedbir için boşaltılan 7 katlı binanın kaçak olduğu anlaşıldı. Muradiye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bina için ruhsat verilmedi.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Rize'deki yat limanı projesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Rize Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yat limanı projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, limana ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Rize Belediyesi Bilim Merkezi açıldı!

Rize Belediyesi Bilim Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap da katıldı.

rize kalkandere belediyesi Haberi

rize kalkandere belediyesi

Rize'nin Kalkandere İlçesi'nde yaklaşık 50 hektarlık alanı kapsayan Organize Sanayi Bölgesi'nde Ekşioğlu Kardeşler İnşaat firması tarafından sürdürülen ve yüzde 80'i tamamlanan alt yapı işlerinde sona yaklaşıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kontrolünde Kalkandere İlçesi'nde yapımı süren Rize Organize Sanayi Bölgesinde yol, atık, su, içme suyu ve yağmur suyu gibi altyapı işlerinde çalışmalar sürüyor. 2009 yılının Nisan ayında başlayan alt yapı çalışmaları arazi sahiplerinin konuyu mahkemeye taşıması üzerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2009 yılının Temmuz ayında durduruldu. Mahkemenin Rize OSB lehine karar vermesinin ardından uzun süre ara verilen çalışmalara Bakanlığın verdiği olurla 14 Temmuz 2013 tarihinde yeniden başlandı.

HIZIR EKŞİ: "ALT YAPI 1.5 AY İÇERİSİNDE BİTECEK"

Ekşioğlu Kardeşler İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Ekşi, OSB inşaatında alt yapı işlerinin hızla...