28 / 04 / 2024

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 2. etap 29 işyeri yapım işi ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. İhale şartlarına göre işyeri yapımı 31 Ekim 2015 yılına kadar tamamlanacak...

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Modern Elektromekanik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Seyed M.J. Moddavı Jashnı tarafından kuruldu.

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar SS Modern Küçük Sanayi Sitesi esnafa çare olacak!

Afyonkarahisar’da yapımı devam eden SS Modern Küçük Sanayi Sitesi esnafa çare olacak. Site Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dilek, projenin belediye tarafından onaylandığını söylüyor...

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Rize Küçük Sanayi Sitesi seneye tamamlanacak!

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi 28 Haziran saat:10:0'da gerçekleşecek.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı ihalesi 28 Haziran'da!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı inşaat yapım işini ihale edecek. 28 Haziran'da gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 14 milyon 439 bin TL olarak belirlendi.

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temel atma töreni bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) Bursa merkezdeki esnaf ve sanatkarların şehir içindeki işyerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması amacıyla inşasına devam edilen Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temeli bugün atılıyor.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde 29 işyeri yaptırılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesine ait II. Etap 29 işyeri yapım işi 15 milyon 70 bin TL'ye ihale edilecek.

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Cengiz Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Haberi

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı


Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesine ait II. Etap 29 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                    :  Çarşı Mah. Şehitler Cad. Ekşiler iş Merkezi Kat 5 No: 9 RİZE

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  29 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer                       :  Rize

c) İşe başlama tarihi...