07 / 05 / 2024

Rize Salarha Tünelleri

Rize Salarha Tünelleri

Rize şehir merkezini güneye açacak olan Salarha Tünelleri’ndeki çalışmalar son sürat devam ediyor.

BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü! 21 Mart 2023 fiyat listesi

BİM’in çılgın indirimlerin olduğu 21 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü. İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Rize'de yıkımı yapılan bina aniden çöktü! 

Rize'de Salarha Tüneli projesi kapsamında kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yıkımı yapılacan bir binanın kısmen çöktüğü anlar kameraya yansıdı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

TOKİ Rize Salarha kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Rize Salarha Tünelleri Haberi

Rize Salarha Tünelleri

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AKPARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize şehir merkezini güneye açacak olan Salarha Tünelleri’ndeki inşaat çalışmalarını yerinde denetledi. İki tüp halinde ilerleyen Dörtyol tarafından süren çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.

Rize Belediyesi'nde yer alan habere göre, AKPARTİ Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Şehir merkezinden Salarha Vadisi’ne olan 12 kilometrelik yolu 3 kilometreye düşürecek olan projeyi yerinde incelemek istedik. Giriş ve çıkış mesafesinin yaklaşık 3 kilometre olduğu ve gidiş geliş olmak üzere iki tüp olarak inşa edilen Salarha Tünelleri’nin toplam uzunluğu 6 kilometreyi bulduğunu söyledi. Yazıcı, tünellerin iki tüpünde de 2250 metre ilerleme...